به گزارش ایرنا در جلسه ستاد سوخت شهرستان کهگیلویه، سید حمزه محقق زاده، با تأکید بر اهمیت نظارت و مدیریت صحیح در توزیع و تخصیص سوخت اشاره کرد و افزود : در حال حاضر ۱۰۸ هزار لیتر برای عشایر و ۳۸۰ هزار لیتر برای روستاها در نظر گرفته شده است.
وی تأکید کردند : اگر توزیع سوخت به درستی انجام و حوالهها بر اساس ضوابط و نظارت دقیق صورت گیرد، هیچ گونه مشکلی در حوزه سوخت نخواهیم داشت.
محقق زاده همچنین به موضوع قاچاق سوخت اشاره و عنوان کرد: توزیع سوخت در سنگ شکنها نسبت به عملکردها مناسب نیست و باید توزیع بر اساس معیار و مقیاس مشخص مبتنی بر میزان عملکرد باشد.
فرماندار کهگیلویه همچنین به فصل کاشت کشاورزی اشاره و تأکید کرد : توزیع سوخت و مشکلات کشاورزی باید به دقت بررسی و احصا شود. محقق زاده افزود: جاده های عشایری و روستاهای صعب العبور منطقه دیشموک نیاز به بازگشایی دارند تا موجب رنج و درد مردم نباشند.
کهگیلویه و بویراحمد با دو هزارو ۲۲۰ روستا و ۴۵ درصد جمعیت ۶۷۰ هزار نفری روستایی تنها حدود هزار و ۱۰۰ روستای روستای آن از گاز برخوردار است. چهار خط اصلی گاز ازاین استان می گذرد وبیش از ۳۰۰ روستا در فاصله پنج کیلومتری این خطوط قرار دارد که فاقد گاز می باشند.براساس قانون تمام روستاهای در فاصله پنج کیلومتری با خطوط اصلی گاز، مشمول گاز رسانی هستند.
روزانه ۷۵۰ هزار بشکه نفت از استان کهگیلویه و بویراحمد استخراج می شود اما ساکنان روستاها و عشایر آن در فصل سرما با کمبود نفت سفید و گاز مایع مواجه هستند.
۷۹۰ روستا بالای ۲۰ خانوار در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد و این در حالی است که تاکنون و راهبرد و برنامه اساسی شرکت گاز و حتا در دولت های مختلف گازرسانی به روستاهای بالای ۲۰ خانوار است و هم اینک با توجه به آمارهای ارایه شده حدود ۸۵۰ روستای این استان زیر ۲۰ خانوار و پراکنده هستند.
نظر شما