به گزارش ایرنا، پارلمان رژیم اسرائیل (کنست) روز دوشنبه قانونی را تصویب کرد که به موجب آن فعالیت آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) در داخل فلسطین اشغالی ممنوع میشود. این قانون با ۹۲ رای موافق و ۱۰ رای مخالف و با هدف تشدید فشارها بر ساکنان نوار غزه صورت گرفته است.
اسرائیل سالها بود که آژانس امدادرسانی سازمان ملل به آوارگان فلسطینی را تحت فشار قرار میداد و این فشارها با آغاز جنگ در غزه بیشتر شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا از سازمان ملل، دنی دنون، سفیر اسرائیل در سازمان ملل متحد، روز سه شنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت، با تکرار اتهام زنی های تل آویو علیه آنروا ادعا کرد: «این افراد امدادگر نیستند، آنها افرادی هستند که غزه را تصرف کرده و آنروا را به یک بخش حماس تبدیل کرده اند. کل سازمان ملل باید این واقعیت را بپذیرد که آنروای غزه قابل نجات و اصلاح نیست. اکنون باید صفحه جدیدی را باز کنیم.»
او ادعا کرد رژیم اسرائیل هفتهها برای رساندن کمکهای بشردوستانه به مردم غزه سخت کار کرده و حماس را متهم به ایجاد مانع برای ارسال کمک متهم کرد.
ادعای سفیر اسرائیل در حالی است که لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل که کشورش با حمایت های همه جانبه از رژیم اسرائیل، شریک جرم جنایات علیه مردم غزه است، با تشریح اوضاع اسفبار غزه در ژستی بظاهر بشردوستانه گفت : اقدامات اسرائیل برای کمک به فلسطینی ها در غزه کافی نیست.
گرینفیلد تصریح کرد: یک سال پس از عملیات هفتم اکتبر ۲۰۲۴، اسرائیل باید به بحران فاجعه بار انسانی در غزه رسیدگی کند. اسرائیل باید اجازه ورود غذا و دارو به باریکه غزه بهخصوص شمال آن را بدهد.
این عضو دولت جو بایدن افزود: واشنگتن با "هر گونه تلاش اسرائیل برای گرسنگی دادن به فلسطینیان در جبالیا یا هر جای دیگر" در نوار غزه مخالف است.
سفیر آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل گفت: "اظهارات اسرائیل باید با اقدامات آن مطابقت داشته باشد. در حال حاضر، این اتفاق نمی افتد. این شرایط باید فورا تغییر کند."
آمریکا در نامهای در ۱۳ اکتبر به متحد خود رژیم اسرائیل اعلام کرده بود که باید ظرف ۳۰ روز برای بهبود وضعیت بشردوستانه در غزه اقداماتی را انجام دهد وگرنه با محدودیتهای احتمالی برای کمکهای نظامی مواجه خواهد شد.
این مقام اسرائیلی برغم کارشکنی های رژیم اسرائیل برای دستیابی به توافق آتش بس در غزه و آزادی اسرا در مورد اسیرانی که هنوز در غزه نگهداری می شود، وعده داد: «به هر گروگانی که ممکن است صدای مرا بشنود می گویم که ما هرگز شما را فراموش نمی کنیم، هرگز شما را رها نمی کنیم، و تا زمانی که همه در خانه باشید، هرگز متوقف نمی شویم.»
به گزارش ایرنا، مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیدهدم هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) عملیات غافلگیرکننده منحصر به فردی را با حمله به شهرکهای صهیونیستنشین در نزدیکی غزه آغاز کرد و ضمن تصرف پایگاههای ارتش اسرائیل، دهها صهیونیست را به اسارت گرفت.
پس از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر، مقامات رژیم صهیونیستی در همان روز و به گمان اینکه میتوانند طی چند روز گروههای مقاومت را نابود کنند و در نتیجه غزه را تحت تصرف خود درآورند، اقدام به آغاز حملات هوایی شدید به مناطق مختلف این باریکه کردند.
رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که پس از حدود ۱۲ ماه جنگ، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.
حملات رژیم اشغالگر اسرائیل، تاکنون بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه به شهادت بیش از ۴۲ هزار و ۱۷۵ نفر و مجروح شدن ۹۸ هزار و ۳۳۶ نفر منجر شده است.
نظر شما