به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه مازندران، جمال قاسمی اظهار کرد: پایگاه شاخصهای اساسی علم (ESI) متعلق به شرکت کلاریویت آنالیتیکس (WOS)، فهرستی از پژوهشگران پراستناد در ۲۲ حوزه موضوعی در ۶ فهرست (آبان ماه ۱۴۰۲ تا شهریور ماه ۱۴۰۳) ارایه کرده است.
وی گفت: پژوهشگران در هر رشته بر حسب تعداد استنادهایی که در بازه زمانی ۱۰ ساله دریافت کردهاند مرتب سازی و سسپس پژوهشگران یک درصد برتر بر اساس حدود آستانه استنادی ESI به عنوان نخبگان علمی در نظر گرفته میشوند. بنابراین معیار انتخاب پژوهشگران در این فهرست، تعداد استنادات صورت گرفته به تولیدات علمی آنها است.
معاون پژوهشی دانشگاه مازندران افزود: همانند سه سال گذشته سه عضو هیأت علمی دانشگاه مازندران مصطفی اسلامی، بهروز ملکی و حسین جعفری به ترتیب در حوزههای موضوعی چند رشتهای، شیمی و ریاضیات در زمره پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان قرار گرفتهاند.
مطابق گزارش مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، ۱۰۵۶ پژوهشگر با وابستگی سازمانی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۳ شناسایی شدهاند که نسبت به سال گذشته، بیش از ۱۲ درصد رشد داشته است.
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بیش از ۴۰ درصد و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بیش از ۴۹ درصد از سهم پژوهشگران پراستناد ایرانی را به خود اختصاص داده است. بر اساس بررسی انجام شده در حوزه موضوعی، فروانی پژوهشگران در حوزههای پزشکی بالینی حدود ۵/۲۲ درصد، چند رشتهای ۸/۲۱ درصد و مهندسی ۱۷ درصد است.
دانشگاه مازندران واقع در شهرستان ساحلی بابلسر دارای حدود ۱۳ هزار دانشجوی داخلی و ۵۰۰ دانشجوی خارجی است. این دانشگاه بیش از ۴۰۰ عضو هیئت علمی دارد که نیمی از اعضای هیات علمی دانشگاه مازندران جوان و زیر ۱۰ سال سابقه دارند.
حدود ۲۰ استاد این دانشگاه جزو دانشمندان یک و ۲ درصدی جهان شناخته شدند.
نظر شما