رفع تبعیض باعث امیدآفرینی در جامعه می‌شود/نگاه دولت به اهل سنت ارزشمند است

زاهدان - ایرنا - امام جمعه مسجد جامع الخلیل و از روحانیون برجسته اهل سنت خاش سیستان و بلوچستان گفت: اعتماد دولت چهاردهم به نخبگان اهل سنت و انتصاب فردی بومی و اهل سنت به عنوان استاندار و نماینده عالی دولت در این استان گامی مهم و ارزشمند است.

مولوی محمدعثمان قلندرزهی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: یقیناً علم، ایمان، تجارب ارزنده و آشنایی استاندار جدید سیستان‌ و بلوچستان با مشکلات و توانمندی‌های منطقه در روند ارائه خدمات گسترده‌تر به مردم پرتلاش، فرهیخته و فهیم استان کمک می‌کند.
وی بیان کرد: دولت چهاردهم با به کارگیری نخبگان اهل سنت به عنوان معاون رییس جمهور و انتخاب ۲ استاندار بومی و اهل سنت در کردستان و سیستان و بلوچستان در تحقق شعار وفاق ملی بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.
امام جمعه مسجد جامع الخلیل خاش گفت: جامعه اهل سنت همواره خواهان رفع احساس تبعیض، اجرای عدالت و یکسان نگری بوده و هیچ‌گاه با نظام و دولت مخالفت نداشته‌اند، بنابراین اقدامات ارزشمند پزشکیان و دولت چهاردهم در جامعه بزرگ ایرانی امیدآفرینی کرده است.
وی تصریح کرد: انتخاب استاندار سیستان و بلوچستان از بین قوم بلوچ و اهل سنت نقشه شوم دشمنان را در ایجاد اختلاف و القای نادیده گرفتن این قوم و مذهب در جمهوری اسلامی ایران بویژه در این استان را نقش بر آب کرد.
مولوی قلندرزهی تاکید کرد: اهل سنت خود را از سایر ملت بزرگ ایران جدا نمی‌دانند و همواره در دوران قبل و بعد از انقلاب، دفاع مقدس و هشت سال جنگ تحمیلی، در زمان وقوع سیل و زلزله برای کمک رسانی و امداد به آسیب دیدگان پیش قدم بوده و هستند.
وی بیان کرد: انتخاب استاندار سیستان و بلوچستان از بین نخبگان این استان نشان دهنده این است که دولت چهاردهم رویکرد توسعه محور به این نقطه از ایران اسلامی دارد و این نگاه بسیار ارزشمند است.

رفع تبعیض باعث امیدآفرینی در جامعه می‌شود/نگاه دولت به اهل سنت ارزشمند است

پزشکیان: تفاوتی بین قوم عرب، عجم، کُرد و بلوچ نیست

رئیس‌جمهور در جلسه هیئت دولت گفت: پس از مستقر شدن استاندار جدید سیستان و بلوچستان، همه باید در کنار یکدیگر کمک کنیم تا مشکلات استان حل شود. ظرفیت ترانزیتی استان، کشورهای همسایه و سواحل مکران می‌تواند ظرفیت‌های خوبی را برای استان به وجود آورد.

مسعود پزشکیان افزود: حل مشکلات به وسیله طرح جامع استان امکان‌پذیر است و دولت هم با پشتیبانی‌ها و اختیارات لازم خود را مکلف به حل این مسایل می‌داند، زیرا ما خدمتگزار مردم هستیم.

وی تاکید کرد: یکپارچگی و اتحاد به دور از دعواهای قومی و جناحی زمینه ایجاد قدرت و وفاق ملی را در کشور فراهم می‌کند، هیچ تفاوتی بین قوم عرب، عجم، کرد و بلوچ نیست، ما با در کنار هم بودن می‌توانیم به قدرت و وفاق ملی برسیم تا جایی که نگذاریم بیگانگان نگاه نامناسبی به کشور ما داشته باشند.

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت روز چهارشنبه ۹ آبان در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران از انتخاب یک بلوچ اهل سنت به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان خبر داد.

وی گفت: منصور بیجار یک بلوچ اهل سنت با رای هیات دولت به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان انتخاب شد.

بیجار متولد ۱۳۵۳ در زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان است و مسئولیت‌های مختلفی در حوزه‌های اجرایی و عمرانی این استان تجربه کرده و داری مدرک کارشناسی ارشد عمران است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان، مدیرکل دفتر فنی استانداری، معاون نظارت بر امور روستایی دفتر و شوراهای استانداری، معاون نظارت بر امور سرمایه گذاری و اشتغال دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری، معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری و مسوول نظام مهندسی خاش، رئیس هیات مدیره بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، رئیس کمیته گنجینه‌ها و یادمان‌ها در کنگره ملی شهدای سیستان و بلوچستان، رئیس هیات مدیره سازمان همیاری شهرداری‌ها، عضو هسته گزینش استانداری سیستان و بلوچستان از مهمترین سوابق بیجار است‌.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha