مصطفی حیدری روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: جمعیت افق طرح تا سال ۱۴۱۵ با نرخ رشد ۱.۸ درصد برابر ۲۴۸ هزار و ۸۷۱ نفر خواهد بود.
وی مساحت محدوده شهرکرد در طرح جامع جدید را چهار هزار و ۷۰۰ هکتار دانست و افزود: سرانه کل کاربریها برای هر نفر ۱۹۰ مترمربع و سرانه کاربری مسکونی برابر ۳۸ مترمربع است.
حیدری به قرار گرفتن ایستگاه راهآهن و پایانه حاشیه آن با رویکرد حملونقل همگانی (TOD) در داخل محدوده شهری اشاره تصریح کرد: علاوه بر این نقشه پهنهبندی حریم شهر با در نظر گرفتن تمامی ملاحظات به تصویب رسید.
رییس شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: مطالعات پدافند غیرعامل و پیوست کاهش خطر نیز در پیوست مطالعات شهر انجام شد.
وی گفت: در ارتباط با تراکم شهر محدودههایی از شهر در قالب تراکم ساختمانی بلندمرتبه به تایید شورایعالی معماری و شهرسازی ایران رسید.
حیدری تاکید کرد: نیازهای خدماتی ساکنان برای محدوده غرب شهرکرد به میزان لازم در طرح دیده شده است که باعث رشد و ارتقای کیفیت بهتر زندگی در این مناطق میشود.
وی افزود: در حوزه خدمات "تفریحی - گردشگری(توریستی)" نیز این کاربری با رشد چشمگیری مواجه شده است که از این طریق بتوان باعث ارتقای سطح اقتصادی شهر و شهروندان شد.
رییس شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: وضعیت ادامه کمربند جنوبی شهرکرد با توجه به توافق و تعهد مالکان جانمایی شد.
حیدری با قدردانی از تلاشها و زحمات مدیرکل و معاونان راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری و اعضای شورای برنامهریزی استان یادآور شد: حمایت و همکاری شهروندان شهرکرد در تداوم خدمتگزاری و توسعه شهری قابل قدردانی است.
حیدری اظهار داشت: شهرکرد در افق این طرح شهری خودکفا و فعال در نظام اقتصادی است که با توسعه زمینهای کشاورزی و فراهم کردن زیرساختهای نوین در بخش کشاورزی و ارتقای کیفیت و هویتطبیعی، فراغتی و گردشگری خود قادر به جذب بنگاههای اقتصادی و بازدیدکنندگان از منطقه جنوب، جنوبغرب، غرب و مرکز و در مرحله بعدی از سایر نقاط کشور است که قابلیت رقابت اقتصادی با سایر مراکز استانهای کشور را دارد.
وی گفت: پیشرفت و رونق شهرکرد در صنعت کشاورزی فرصتهای شغلی مناسب و جذابی را در اختیار ساکنان قرار داده و منجر به نگهداشت سرمایههای انسانی و مالی شهر شده است و علاوه بر تقویت و تثبیت نقش کشاورزی و گردشگری، نقش خدماتی این شهر نیز احیا خواهد شد.
رییس شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: رعایت عدالت فضایی در توزیع و پراکنش مناسب تسهیلات و خدمات در این شهر، باعث دسترسی مناسب شهروندان به امکانات شده و اعتلای کیفیت زندگی را بهدنبال داشته است.
وی افزود: فضاهای شهری شهرکرد با ساختمانهای نوین، خیابانهای فعال و فضاهای همگانی پویا، عرصههای سرزنده و امنی را بهوجود آورده است که جریان زندگی و نشاط را به تمامی محلهها تسری میبخشد و در عرصه کالبدی توسعه درونزا، با ابنیه مقاوم و محیطزیست حفاظت شده، تابآور در برابر بلایا و سوانح مصنوعی و طبیعی است.
حیدری تصریح کرد: شهرکرد در عرصه فرهنگی، اجتماعی و تاریخی، شهری هویتمند و منحصربهفرد و دارای جامعه پایدار است که به حقوق فردی و شهروندی ساکنان احترام گذاشته و باعث تعاملات سازنده افراد شده است.
وی یادآور شد: نظام مدیریتشهری شهرکرد بهصورت یکپارچه، شفاف، خدماتمحور و پاسخگو به نیازهای ساکنان است که از نظرات و مشارکت شهروندان در امور شهری استقبال میکند و دارای درآمدی پایدار است.
به گزارش ایرنا، شهرکرد بهعنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری هماکنون بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما