به گزارش ایرنا، کدورت ۲ هفته پیش آب در برخی از مناطق مرکز شهرکرد باعث شد شورای شهر شهرکرد نیز در آخرین جلسه خود درباره این اتفاق بحث و تبادل نظر کند.
رییس کمیسیون املاک و امور اداری شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری گفت: رفع کدورت آب آشامیدنی شهرکرد از مهمترین خواستههای شهروندان مرکز استان است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، فاطمه بیگی شامگاه سهشنبه در نشست علنی شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: اعضای شورای اسلامی شهرکرد موضوع کدورت آب آشامیدنی مرکز استان را از مسوولان مرتبط پیگیری میکنند.
وی افزود: تامین آب آشامیدنی پایدار، سالم و بهداشتی برای شهروندان شهرکرد اکنون بهعنوان خواسته اصلی اعضای شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری از مسوولان مطرح است.
بیگی همچنین تصریح کرد: شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری بدون هماهنگی با مجموعه مدیریت شهری در شهرکرد حفاریهایی انجام داده که خلاف بوده است و مسوولان این شرکت باید نسبت به این موضوع پاسخگو باشند.
رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، ایثارگران و بانوان شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری نیز گفت: تامین آب پایدار در بخشهای مختلف بهویژه در حوزه آشامیدنی برای مردم شهرکرد باید با اولویت پیگیری و عملیاتی شود.
ماشاءالله ایزدی تاکید کرد: کدورت و گِلآلودگی آب آشامیدنی شهرکرد باعث ناراحتی و گلایههایی بین مردم این شهر شده است.
وی یادآور شد: مسوولان چهارمحال و بختیاری باید سیاستگذاری و چارهاندیشی برای تامین آب آشامیدنی پایدار مردم شهرکرد و رفع همیشگی این مشکل را جزو برنامههای اولویتدار خود قرار دهند.
رییس کمیسیون شهرسازی، حملونقل و ترافیک شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری نیز گفت: طراحی ورودیهای شهرکرد باید به شهرداری الزام شود.
محمدرضا بیاتی تصریح کرد: ساماندهی ورودی شرقی و اجرای ریفیوژ در این ورودی بههمراه آسفالت برخی ورودیهای شهرکرد در خارج از محدوده شهری از وظایف ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای چهارمحال و بختیاری است که باید اجرایی و عملیاتی شود.
رییس شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری بدون دریافت مجوز از مدیریت شهری به برخی فضاهای سبز مرکز استان ورود و نسبت به حفاری اقدام کرده که خلاف بوده است.
مصطفی حیدری تاکید کرد: شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری برای نصب دکلهای مخابراتی باید با شهروندان مناطق مسکونی مورد نظر توافق کند تا مسائل و مشکلات اجتماعی بروز نکند.
مدیرعامل منطقه مخابراتی چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به وجود مشکلات مخابراتی در شهرکرد گفت: نصب دکلهای مخابراتی هیچگونه ضرر و زیانی برای سلامت مردم ندارند.
هومان محمودی جانمایی برای نصب دکلهای مخابراتی در شهرکرد بهمنظور راهاندازی اینترنتهای نسل پنجم را ضروری اعلام و تصریح کرد: راهاندازی هر دکل مخابراتی با هدف رفع مشکلات مرتبط با قطعی تلفن و اینترنت به ۷۰ میلیارد ریال اعتبار و ۵۰ روز زمان نیاز دارد.
وی افزود: در همین راستا درخواست میشود تا مجموعه مدیریت شهری در شهرداری و شورای اسلامی شهرکرد برای رفع مشکلات مرتبط با جانمایی، نصب و راهاندازی دکلهای مخابراتی به شرکت مخابرات استان کمک کنند.
به گزارش ایرنا، شهرکرد بهعنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما