محمد امینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فقدان صنایع تبدیلی بزرگ برای فراوری محصول از دیگر چالشهای تولیدکنندگان انار در اردستان است.
وی اظهار کرد: یکی دیگر از چالشهای کشاورزان در اردستان، پایین بودن قیمت اولیه خرید محصول انار است و سود کافی نصیب آنها نمیشود.
مدیر جهاد کشاورزی اردستان با اشاره به ۳۵۰ هکتار باغ انار در این شهرستان، گفت: با توجه به وضعیت درختان و آبیاری کافی و به موقع زمینهای زیر کشت پیشبینی میشود امسال از هر هکتار بطور میانگین ۱۲ تا ۱۶ تن انار برداشت شود.
امینی با بیان اینکه برداشت انار از اواخر مهر شروع شد و تا پایان آبان ماه ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: پیشبینی میشود امسال پنج هزار تن انار از باغ های شهرستان اردستان برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی اردستان بیان کرد: انار تولیدی شهرستان علاوه بر مصرف روزانه خانوادهها به دیگر استانها صادر و بخشی نیز بهصورت سنتی برای تولید رب انار مصرف میشود.
امینی گفت: انار اردستان از انواع محلی، سبزه، گلو باریک، نادری،آب دندان، من شاء، پوست سفید مهابادی، خاتونی، شلغمی، رباب شیراز، ملس ساوه، پوست قرمز و دانه سیاه است که بیشتر آنها در بازار اصفهان و تهران به فروش می رسد.
اردستان حدود ۲۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی شامل ۱۸ هزار هکتار زراعی و هفت هزار هکتار باغی دارد.
این شهرستان با بیش از ۴۳ هزار نفر جمعیت در ۱۱۸ کیلومتری شمال اصفهان است.
نظر شما