خیرالنساء امیری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این رستوران با سرمایه گذاری بخش خصوصی با اعتبار بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال و با ایجاد اشتغال برای ۳۰ نفر در زمینی به مساحت پنج هزار و ۵۰۰ مترمربع و زیر بنای ۷۰۰ متر ساخته و به بهره برداری رسید.
وی افزود: گردشگری خوراک یکی از انواع گردشگری است که ایجاد این گونه رستورانها میتواند نقش مهمی در رونق این نوع از گردشگری و آشنای گردشگران با انواع غذاهای سنتی در سواحل مَکُران ایفا کنند.
رییس اداره میراثفرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی چابهار و دشتیاری گفت: سواحل مَکُران دارای ظرفیت بالایی در حوزه غذاهای دریایی است که میتواند به عنوان یک جاذبه گردشگران را به سوی خود جذب کند.
نظر شما