بهره‌‍ برداری از یک طرح گردشگری در چابهار

چابهار - ایرنا - رییس اداره میراث‌فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی چابهار و دشتیاری گفت: در راستای توسعه زیرساخت‌های گردشگری و با محوریت حمایت از چرخه زنجیره‌ای گردشگری خوراک، رستوران سنتی خلیج در این شهر به بهره برداری رسید.

خیرالنساء امیری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این رستوران با سرمایه گذاری بخش خصوصی با اعتبار بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال و با ایجاد اشتغال برای ۳۰ نفر در زمینی به مساحت پنج هزار و ۵۰۰ مترمربع و زیر بنای ۷۰۰ متر ساخته و به بهره برداری رسید.

وی افزود: گردشگری خوراک یکی از انواع گردشگری است که ایجاد این گونه رستوران‌ها می‌تواند نقش مهمی در رونق این نوع از گردشگری و آشنای گردشگران با انواع غذاهای سنتی در سواحل مَکُران ایفا کنند.

رییس اداره میراث‌فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی چابهار و دشتیاری گفت: سواحل مَکُران دارای ظرفیت بالایی در حوزه غذاهای دریایی است که می‌تواند به عنوان یک جاذبه گردشگران را به سوی خود جذب کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha