محمد علی کاوسی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این افراد در ۶۳۵ دوره آموزشی با کمکهای اولیه، آموزش عمومی امداد و نجات، دوره تخصصی، دوره بازآموزی، دوره ضمن خدمت، آموزش همگانی و امثال آن آشنا شدند.
وی گفت: از ۶۳۵ دوره آموزشی ۱۱۵ دوره شامل کمکهای اولیه و آموزش همگانی، ۹۲ دوره مخاطرات ویژه، ۸۶ دوره مهارتهای پایه داوطلبی و بقیه سایر آموزشها بوده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بیان کرد: همچنین امسال ۱۷۸ دوره کمکهای اولیه ویژه کارکنان وظیفه نیروهای مسلح برگزار شد که در آن ۶ هزار و ۵۲۰ نفر این آموزشها را فراگرفتند.
وی افزود: قشرهای مختلف مردم از جمله دانشآموزان، کارمندان، کارگران، معلمان، نیروهای بسیجی و سربازان تحت پوشش این آموزشها قرار گرفتند.
کاوسی گفت: اکنون جمعیت هلال احمر دارای ۱۱ شعبه در استان است که با توجه به رشد و فعالیت خانههای هلال در محلات، سطح دسترسی اقشار مختلف مردم در مناطق دور از مرکز استان و شهرستانها مهیا شده است.
وی همچنین با اشاره به اینکه از ابتدای امسال ۱۱ کاروان سلامت هلال احمر به ساکنان مناطق محروم و کم برخوردار این استان خدمات درمانی ارائه دادند اظهار کرد: ۴۴۵ نفر ساکنان مناطق کم برخوردار استان از خدمات درمانی این کاروانها بهره مند شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: طرح پنجرههای امید با عناوین حامیان سلامت و کرامت یکی دیگر از برنامههای اجرا شده به منظور رفع نیازهای معیشتی، بهداشتی و درمانی با مشارکت خیران است که امسال حدود سه نفر از اقشار آسیب پذیر خراسان جنوبی خدمات حمایتی درمانی ویژه دریافت کردند.
وی بیان کرد: همچنین امسال یک هزار و ۵۷۹ بسته معیشتی و اقلام ضروری و ۴۹ هزار و ۸۲۰ بسته غذای گرم بین نیازمندان استان توزیع شده است.
خراسان جنوبی دارای ۱۲ شهرستان و یکی از استانهای پهناور با فراوانی بلاهای طبیعی و غیر طبیعی است که سابقه وقوع بیش از ۲۰ نوع بلای طبیعی و غیرطبیعی در آن وجود دارد و زلزله، خشکسالی، سیل، توفان و سرمازدگی بیشترین فراوانی را به ثبت رسانده است.
نظر شما