نخستین جشنواره ملی فیلم شمیم یاس برترین‌های خود را شناخت

ساوه - ایرنا - نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه صبا با عنوان شمیم یاس با معرفی برترین‌های خود در ساوه به پایان رسید.

به گزارش ایرنا، در آیین اختتامیه این جشنواره که عصر سه شنبه در سالن سلمان ساوجی برگزار شد از سوی هیات داوران در بخش مستند رتبه اول به من شهید عباسی عاشق موج‌ها هستم اثر مشترک احمد فیضی و مهدی غلامحسینی از قم، رتبه دوم را به مستند رقص نی اثر محمد رحیمیان از شهر آبادان و مقام سوم را به مستند بهار اثر احسان صبوری از خراسان رضوی اهدا کردند.

در بخش داستانی نیز رتبه اول به فیلم قرنطینه اثر مجید میرهاشمی از زرندیه، رتبه دوم به فیلم گلدان خالی اثر محمد پایدار از تهران و رتبه سوم به فیلم کوتاه یلدا ساخته سید سیاوش مقدسی از اراک رسید.

همچنین هیات داوران جایزه‌های شایسته تقدیر بخش داستانی را به فیلم قسمت اثر سید هادی شاهرخ از ساوه و فیلم ساعت ۱۰ یادت نرده اثر میلاد ملحانی از خوزستان اهدا کردند و در بخش انمیشن هیج اثری را شایسته مقام تشخیص ندادند.

نخستین جشنواره ملی فیلم شمیم یاس برترین‌های خود را شناخت

احمد جوانمرد، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه در آیین اختتامیه این جشنواره گفت: جشنواره فیلم کوتاه صبا که پیشتر در سه دوره شهرستانی و سه دوره استانی و ۲ دوره منطقه‌ای برگزار شده بود، با هدف گسترش دامنه مخاطبان و ارتقای سطح کیفی آثار، به سطح ملی رسیده است.

وی اضافه کرد: این جشنواره با محوریت سه بخش مهم شامل فیلم مستند، فیلم داستانی و پویانمایی و با موضوع محوری "زیست عفیفانه" برگزار و در این دوره، از میان آثار ارسالی، ۱۰۸ فیلم از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که پس از داوری، تنها ۱۸ اثر توانستند به مرحله مسابقات راه پیدا کنند.

بیشتر بخوانید:

ارسال ۱۰۵ اثر به جشنواره ملی فیلم شمیم یاس

جوانمرد با بیان اینکه از این میان آثار منتخب، هشت فیلم نیز به عنوان برگزیدگان نهایی جشنواره شناخته شدند یادآور شد: ساخت فیلم کوتاه به دلیل نیاز به هنر و خلاقیت ویژه، مخاطب خاص خودش را دارد و شرکت‌کنندگان آن نیز هر یک به نوعی دغدغه‌مند در عرصه فرهنگ و هنر هستند و از استعدادهای جوانی هستند که امیدواریم با حمایت‌های لازم بتوانند نقش پررنگی در آینده سینمای ایران ایفا کنند.

وی خاطر نشان کرد: جشنواره فیلم کوتاه شمیم یاس نه تنها فرصتی برای ارائه آثار فیلمسازان جوان و با استعداد است، بلکه بستری برای بیان دغدغه‌های اجتماعی، فرهنگی و هنری جوانان محسوب می‌شود.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه یاداور شد: افزایش سطح رقابت‌ها به سطح ملی، گامی مؤثر در جهت تشویق فیلمسازان جوان و ایجاد انگیزه برای تولید آثار باکیفیت و اثرگذار است.

وی گفت: از سوی دیگر، این بستر ملی فرصتی ارزشمند برای ایجاد ارتباط میان فیلمسازان و دست‌اندرکاران عرصه سینما و فرهنگ فراهم می‌کند و امکان دیده شدن آثار جوانان در سطح وسیع‌تری را میسر می‌سازد.

جوانمرد ‌گفت: با توجه به اینکه موضوع محوری این جشنواره "زیست عفیفانه" انتخاب شده، بسیاری از آثار این دوره با نگاه اجتماعی و فرهنگی به این مسئله پرداخته‌اند و پیام‌هایی در راستای اهمیت ارزش‌های اخلاقی و فرهنگی به مخاطبان خود ارائه کرده‌اند.

وی گفت: این رویکرد، از یک سو به ترویج فرهنگ سالم در میان نسل جوان کمک می‌کند و از سوی دیگر بستری مناسب برای ابراز نظرات و تفکرات هنرمندان جوان در حوزه ارزش‌ها و اخلاقیات است.

این جشنواره با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، انجمن سینمای جوانان، قرارگاه فرهنگی شهید آوینی و شهرداری ساوه به مناسبت هفته فرهنگی ساوه برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha