سیدمرتضی حسامنژاد روز چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: در ۶ ماه ابتدای سالجاری بیش از ۲ هزار و ۹۰ فقره پروانه ساختمانی در مناطق پانزدهگانه شهرداری به متراژ بیش از یک میلیون و ۷۸۲ هزار هکتار صادر شد.
وی ادامه داد: همچنین در این مدت هفت درصد تراژ زیربنای صادر شده نسبت به نیمه نخست سال قبل افزایش یافت.
معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان تصریح کرد: از تعداد پروانههای صادر شده ۲۷۶ فقره آن مربوط به بافت مسکونی بود که مناطق یک، ۱۰ و هشت بیشترین رقم صدور پروانه را به خود اختصاص دادند.
وی گفت: امسال از سوی شورایعالی معماری و شهرسازی مشوقهایی برای بافت فرسوده کلانشهرها ابلاغ شد که از بین موارد اعلام شده، مجوز ساخت طبقه مازاد در بافتهای فرسوده، مورد استقبال بسیاری از سرمایهگذاران قرار گرفت.
حسامنژاد افزود: بر همین اساس از ابتدای سالجاری تاکنون صدور پروانه ساخت در بافت فرسوده اصفهان ۲۳ درصد رشد داشته و این در حالیست که اگر خانههای کوچک تجمیع و به متراژ۴۰۰ متر مربع برسد، اجازه احداث دو طبقه مازاد نیز داده میشود که این امتیاز هم مورد توجه شهروندان قرار گرفته است.
وی گفت: همچنین شهرداری ۷۰ درصد تخفیف همراه با سایر مشوقها از جمله تخفیف عوارض در زمینه ساخت و ساز را درنظر گرفته و از محل اعتبارات خود نیز بعنوان محرک توسعه برای بازگشایی گلوگاهها، پروژههای محلهمحور در بافت فرسوده، احداث پارکها و فضای سبز و آسفالت هزینه کرده است تا شاهد تحول جدی در بافت فرسوده اصفهان باشیم.
به گزارش ایرنا، حدود ۲ هزار هکتار بافت فرسوده در کلانشهر اصفهان وجود دارد و تاکنون ۵۳ لکه بافت فرسوده در ۱۵ منطقه شهرداری شناسایی شده است.
بر اساس آمار موجود، استان اصفهان ۱۰ درصد بافتهای فرسوده کشور را به وسعت ۱۴ هزار هکتار دارد که ۲ هزار و ۴۹۴ هکتار آن در کلانشهر اصفهان واقع است.
این شهر بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما