به گزارش ایرنا، سید حیدر محمدی شامگاه چهارشنبه در حاشیه برگزاری سیزدهمین همایش روز جهانی غذا در جمع خبرنگاران افزود: در حوزه ایمنی اقدامات خوبی در بخش فرآوردههای غذایی و آشامیدنی در چند مرحله قبل، حین و بعد از تولید تا زمان عرضه انجام میشود و در هر مرحله پس از اخذ تاییدیه های لازم مجوز آن صادر میشود.
وی تصریح کرد: کنترلهای بعد از تولید شامل تست مارکتینگ و pms بوده و در برنامههای نظارتی سازمان غذا و دارو چند محصول بهصورت اتقاقی مورد آزمایش قرار میگیرد تا مردم محصول غذایی مورد تائید سازمان غذا و دارو را با اطمنینان مصرف کنند.
رییس سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: بر خلاف صادرات بسیار در حوزه غذا، صادراتی در حوزه محصولات تراریخته که شامل ذرت، پنبه، کلزا و سویا بوده نداریم و همه این محصولات وارداتی هستند.
وی ادامه داد:اما در زمان ورود به کشور ابتدا آزمایش لازم از آنها انجام میشود و پس از اخذ تاییدیه های لازم مجوز تولید محصول داده میشود.
محمدی ادامه داد: همه محصولات تولیدی منطبق با چهارچوبها و دستورالعملها بوده است و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
وی بیان کرد: گرچه نظارتهای ما بهصورت مستمر هست، اما معتقدیم که نظارتهای مردمی موثرتر بوده و هست و از مردم میخواهیم که اگر مشکلی در برخی محصولات تراریخته و ژلاتینی مشاهده کردند به سامانه ۱۹۰ اعلام نمایند.
رییس سازمان غذا و دارو بیان کرد: در حوزه محصولات غذایی افزایش نظارتها را داشتیم که خروجی آن کاهش میزان تخلفات و تشکیل پروندههای قضایی بوده و این برنامه در همه زیرمجموعههای حوزه غذا و دارو با قوت ادامه دارد.
در این مراسم که با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، استاندار خراسان رضوی، رییس سازمان غذا و دارو و مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو برگزار شد، از ۴۳ واحد برتر غذایی خراسان رضوی تقدیر به عمل شد.
همچنین ۱۳ مدیر فنی نمونه استان هم در این مراسم تقدیر شدند.
تولیدکنندگان در این مراسم خواستار افزایش حمایت ها در جهت افزایش کمی و کیفی محصولات ایرانی و معرفی هرچه بهتر این محصولات به کشورهای مختلف دنیا شدند.
نظر شما