به گزارش خبرنگار ایرنا، حمید ملانوریشمسی روز پنجشنبه در نشست اعضای ستاد بازآفرینی شهری استان همدان افزود: دفاتر تسهیلگری، مشارکت مردم و استفاده از دانشآموختگان، نقش مهمی در تحقق برنامههای بازآفرینی شهری دارد و تا جایی که میتوانیم باید مردم را به پای کار بیاوریم.
وی اظهار کرد: مشوقاتی که برای نوسازی این بافت در نظر گرفته شده بسیار ارزشمند است و مردم باید از این فرصت استفاده کنند.
استاندار همدان تصریح کرد: بخش خصوصی نقش مهمی در این موضوع دارد و باید با برون سپاری برخی کارها، روند نوسازی این بافت را سرعت ببخشیم.
وی ادامه داد: در راستای بازآفرینی شهری و نوسازی بافت فرسوده باید موضوعات اجتماعی، فرهنگی و عمرانی در نظر گرفته شود.
استاندار همدان تاکید کرد: صدور پروانه ساخت باید در کوتاهترین زمان ممکن اتفاق بیفتد و مردم را معطل دریافت مجوز نکنیم و با برون سپاری سرعت کار را افزایش دهیم.
وی بیان کرد: همدان یک استان گردشگرپذیر و تاریخی است و هر کاری که میکنیم نباید از اهداف بلند مدت در حوزه گردشگری خارج شویم.
ملانوری شمسی با بیان اینکه آثار تاریخی سرمایههای ما هستند و هدف ما نیز تقویت حوزه گردشگری است گفت: در برنامه بازآفرینی شهری نباید از این موضوع غفلت شود.
وی افزود: مردم باید از طرحهای تشویقی مطلع شوند و با تبیین و اطلاع رسانی دقیق موضوع، باید کاری کنیم مردم در مکانی که تعلق خاطر دارند زندگی کنند و با بهرهگیری از ضوابط و قوانین، مردم را به سمت نوسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکونی ترغیب کنیم.
استاندار همدان با بیان اینکه اگر نتوانیم محلات ناکارآمد را نوسازی و بهسازی کنیم دچار ناکارآمدی مدیریتی شدهایم، گفت: نقشه جغرافیایی همدان نقطه به نقطه دارای سکونت است و باید از گسترش محلات حاشیهای جلوگیری و به نوسازی بافت فرسوده توجه کنیم.
به گزارش ایرنا، استان همدان پنج هزار و ۵۱۸ هکتار محدوده بازآفرینی شهری دارد و بر اساس مصوبه کمیسیون ماده پنج، مصوبه محدوده بازآفرینی همه ۳۲ شهر استان همدان صادر شده است و مردم این ۳۲ شهر میتوانند از تسهیلات ارائه شده در این طرح برای نوسازی بافت فرسوده استفاده کنند.
بر اساس آخرین سرشماری نفوس مسکن در سال ۱۳۹۵، بیش از ۷۰ هزار واحد مسکونی ناپایدار در سطح استان همدان شناسایی شده است که نزدیک به ۴۰ هزار واحد مسکونی آن در شهر همدان است.
نظر شما