کامیار جمشیدی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه این کمک هزینهها با هدف تقویت و پشتیبانی از استعدادهای برتر، در سال تحصیلی جدید و به میزان ۴۰ تا ۷۰ میلیون ریال برای هر نخبه به حساب ایشان واریز شده است افزود: این مرحله از حمایت ها با اولویت نخبگان تحصیلی، علمی و پژوهشی و به صورت بلاعوض به دانش آموزان و دانشجویان نخبه زیر پوشش اهدا شده است.
وی با اشاره به تعداد حدود ۸۰۰ نخبه تحت حمایت این نهاد، تصریح کرد: کمیته امداد با تمرکز بر ارائه خدمات فرهنگی و آموزشی در تلاش است تا بسترهای رشد و پیشرفت نخبگان را فراهم کند و موانع تحصیلی این افراد را برطرف سازد.
۱۷ هزار و ۵۰۰ دانش آموز از خدمات کمیته امداد استان استفاده می کنند
معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه با بیان اینکه ۱۷ هزار و ۵۰۰ دانشآموز از خدمات فرهنگی - تربیتی این نهاد استفاده میکنند، گفت: از این تعداد ۱۲ نفر در مدارس تیزهوشان و ۱۶۵ نفر در مدارس نمونه دولتی مشغول به تحصیل هستند.
جمشیدی با اشاره به اینکه این دانش آموزان در ابتدای سال تحصیلی از کمک هزینه تحصیلی و لوازم تحریر استفاده می کنند افزود: برای تقویت بنیه علمی، استعدادسنجی و نخبه پروری هم کمیته امداد برنامه های ویژه ای دارد که در بخش های مختلفی چون ورزشی، قرآنی و علمی به دنبال کشف استعدادها و حمایت از آنها هستیم.
وی با بیان اینکه کمیته امداد با ۱۰ موسسه برای حمایت از دانش آموزان نخبه در بخش تیزهوشان، قرارداد همکاری دارد، گفت: حمایت از دانش آموزان محدود به دوره تحصیل نیست و کمیته امداد از دانشجویان زیرپوشش در مقاطع روزانه و شبانه هم حمایت مادی و معنوی را انجام می دهد.
جمشیدی تقویت دانش آموزان زیرپوشش امداد از نظر آموزش های فنی حرفه ای و ورود به بازار کار را هم یکی دیگر از اولویت های مهم کمیته امداد برشمرد و اظهار کرد: برای همه دانش آموزان زیرپوشش امداد دوره های کوتاه مدت و بلند مدت آموزش های فنی حرفه ای در نظر گرفته می شود که در پایان دوره هم می توانند از تسهیلات اشتغال زایی کمیته امداد بهره ببرند و کسب و کار خود را آغاز کنند.
در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه، بیش از ۵۰۰ هزار نفر در ۲ هزار و ۵۹۵ روستای داری سکنه و مابقی در مناطق شهری زندگی می کنند .
حدود ۲۰۰ هزار نفر در قالب ۷۵ هزار خانوار استان کرمانشاه از خدمات مختلف کمیته امداد امام خمینی (ره) بهره میبرند.
نظر شما