به گزارش ایرنا، محمدرضا ابراهیمی روز پنجشنبه در شورای آموزش و پرورش ویژه رسیدگی به مسائل مدارس شهرستانهای غرب استان اصفهان افزود: ما در تلاش هستیم تا این تفاوتها را کاهش دهیم و به عدالت آموزشی نزدیکتر شویم.
وی اظهار داشت: بتازگی در بازدید از مدارس مناطق غرب استان، مشکلات متعددی در زمینه رفت و آمد همکاران و دانشآموزان مشاهده شد که این مسائل بویژه در روستاهای دورافتاده بیشتر خود را نشان میدهد و برای رفع آنها باید اقدامات مؤثری صورت گیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان با اشاره به موضوع ایاب و ذهاب دانشآموزان استثنایی و روستایی گفت: طبق قانون، تأمین هزینه ایاب و ذهاب دانشآموزان استثنایی بر عهده شهرداریها و دهیاریهاست و آنها باید در حد توان خود کمک کنند.
وی خاطرنشان کرد: در ۲ سال گذشته، وزارت آموزش و پرورش اعتبارات خوبی برای رفع مشکلات ایاب و ذهاب دانشآموزان روستایی تخصیص داده و امسال نیز اعتبارات مناسبی در این زمینه در نظر گرفته شده است که از اوایل آذرماه تخصیص خواهد یافت.
ابراهیمی همچنین از تخصیص بیش از ۱۷۰ میلیارد تومان برای رفع کمبودهای تجهیزات آموزشی مدارس استان خبر داد و گفت: از این میزان، حدود ۷۰ میلیارد تومان برای هنرستانها و یکصد میلیارد تومان برای سایر مدارس استان اختصاص یافته است.
وی یادآور شد: بااینحال، همچنان در برخی مناطق با کمبود تجهیزات مواجهیم که این موضوع باید هرچه سریعتر برطرف شود.
مدیرکل آموزش وپرورش اصفهان افزود: در تلاشیم تا با استفاده از اعتبارات تخصیصیافته، کمبود تجهیزات آموزشی در مناطق مختلف بویژه شهرستانهای غرب استان را برطرف کنیم تا شرایط آموزشی برای دانشآموزان بهبود یابد.
به گزارش ایرنا، در این جلسه مشکلات و نیازهای آموزشی چهار شهرستان غرب استان با حضور فرمانداران شهرستانهای فریدن، فریدونشهر، چادگان و بویین میاندشت و مدیران آموزش و پرورش این شهرستانها بررسی شد.
در زمان حاضر حدود بک میلیون دانشآموز در ۶ هزار واحد آموزشی در اصفهان مشغول تحصیل هستند.
نظر شما