علیرضا خدابنده روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای امسال طرح های متعددی برای افزایش ۳۰۰ مگاوات به ظرفیت نیروگاههای خورشیدی کشور در بخش های مختلف کشاورزی و صنعتی برای استفاده در پیک بار سال ۱۴۰۴ پیشبینی و برنامهریزی شده است.
وی اظهار کرد: خراسان رضوی با استفاده از نعمت خدادادی خورشید، آیندهای روشن و سبز را برای بخش های صنعتی و کشاورزی رقم خواهد زد و به قطب تولید برق با انرژی خورشیدی در ایران مبدل خواهد شد که در همین راستا توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر بویژه در حوزههای کشاورزی، صنعتی و خانگی در حال انجام است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: در راستای نهضت ملی احداث نیروگاههای خورشیدی در استان یکی از مهم ترین طرح ها، تولید محصول سبز با برق سبز (نصب نیروگاه خورشیدی برای چاههای کشاورزی) بوده که تاکنون ۵۹ نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۴.۴ مگاوات توسط کشاورزان در حوزه عملیاتی این شرکت نصب شده است.
خدابنده افزود: نشست های متعددی با صاحبان صنایع بزرگ و کوچک، کشاورزان عمده مالک و خرده مالک، شرکت های دانش بنیان، مدیران و مسوولان استانی در حال برگزاری است و چالش های صنعت برق، مزایای استفاده از انرژی های تجدیدپذیر و نحوه سرمایه گذاری در حوزه نیروگاه های خورشیدی برای آنان تشریح شده است.
شرکت توزیع برق خراسان رضوی یک میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک در سطح استان به جز شهرستانهای مشهد و طرقبه شاندیز زیر پوشش دارد که مربوط به بخشهای خانگی، صنعتی، کشاورزی، اداری و تجاری هستند.
نظر شما