بختیار خلیقی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا یکی از سیاست های سند راهبردی صنعت، معدن و تجارت را عارضهیابی و پایش واحدهای صنعتی خواند و اظهار کرد: در راستای تحقق این سیاست و همچنین شعار سال، برنامههایی با برش ماهانه برای بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید تهیه شده است.
وی با اشاره به اینکه برنامه های حوزه تولید براساس سامانه جامع تجارت شکل می گیرد، افزود: هزار و ۷۴ واحد صنعتی در استان وجود دارد که از این تعداد ۶۷۹ واحد فعال، ۲۶۴ واحد نیمه فعال و ۱۳۱ واحد هم غیرفعال است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان با بیان اینکه کمیته های عارضه یابی و پایش واحدهای صنعتی راکد در استان تشکیل شده و فعال است، ادامه داد: بیشتر مشکلات واحدهای صعتی راکد در استان مربوط به تسهیلات بانکی، تخصیص زمین و زیرساخت های خدماتی است.
خلیقی یادآور شد: با هماهنگی ستاد اقتصاد مقاومتی در دستگاه قضایی این موارد به طور مستمر مورد پیگیری قرار می گیرد تا واحدهای غیر فعال به چرخه تولید بازگردند.
وی اظهار کرد: واحدهای صنعتی نیمه فعال به دلایل مختلفی از جمله مشکلات مالی و کمبود سرمایه در گردش و مسائل مدیریتی با کمتر از ظرفیت اسمی خود در حال فعالیت هستند که به ظرفیت رساندن این واحدها را در دستور کار داریم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان ادامه داد: با به ظرفیت رساندن واحدهای نیمه فعال و فعالسازی واحدهای راکد شاهد افزایش تولید و اشتغال در استان خواهیم بود بنابراین برای تحقق این مهم نیاز به تعامل و همکاری دستگاه های ذیربط داریم.
نظر شما