بهادر کرمی روز شنبه در جمع خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج، اظهار کرد: مؤسسه ISC وظیفه رصد و پایش علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اسلامی را بر عهده دارد و یکی از رتبه بندی های معتبر بین المللی که همواره مؤسسه ISC آن را رصد و پایش می کند، رتبه بندی کیو اس است.
وی افزود: تعداد ۳۲ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در رتبه بندی کیو اس آسیایی ۲۰۲۵ حضور دارند.
رئیس دانشگاه یاسوج تصریح کرد: در رتبه بندی کیو اس آسیایی ۲۰۲۵، ۹۸۴ دانشگاه آسیایی حضور دارند و دانشگاه Peking از کشور چین با کسب رتبه اول، به عنوان بهترین دانشگاه آسیایی در این رتبه بندی حضور دارد.
کرمی عنوان کرد: نتایج این رتبه بندی بر اساس کشورهای آسیایی و نیز مناطق جغرافیایی آسیایی در چهار بخش شامل آسیای مرکزی، آسیای شرقی، آسیای جنوب شرقی و آسیای جنوبی اعلام می شود.
به گزارش ایرنا، دانشگاه یاسوج در سالهای اخیر اقدامات زیادی برای بهبود کیفیت آموزشی و پژوهشی داشته است که از جمله آن ها افزایش تجهیزات و زیرساخت های آزمایشگاهی و پژوهشی، ارتباطات ملی و بین المللی، جذب نیروهای علمی جوان، گسترش تحصیلات تکمیلی، جذب دانشجویان غیرایرانی و افزایش مبالغ گرنت پژوهشی است که به نظر می رسد اینک نتیجه آن اقدامات در این رتبه بندی ها مشخص شده است.
در فهرست رتبه بندی موسسات علمی و پژوهشی کشور از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۲، دانشگاه یاسوج در میان دانشگاههای وزارت علوم تحقیقات و فناوری پس از دانشگاه صنعتی و دانشگاه اصفهان جایگاه سیزدهم را کسب کرد.
جایگاه دانشگاه یاسوج در رنکینگها (رتبه بندی ها) بسیار خوب است به گونه ای که در بین دانشگاه های جامع سراسر کشور هفتمین دانشگاه در حوزه آموزش است.در تایمز نیز ۶۰ دانشگاه حضور دارند که این دانشگاه رتبه هفدهم را داراست.
نظر شما