۱۹ آبان ۱۴۰۳، ۲۲:۱۳
کد خبرنگار: 965
کد خبر: 85654538
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۳۶ هیات‌ صلح شورای حل اختلاف مساجد و بقاع متبرک شوش راه‌اندازی شد

دزفول – ایرنا – ۳۶ هیات صلح شورای حل اختلاف مساجد و بقاع متبرک شوش در راستای ترویج فرهنگ صلح و سازش و همزمان با روز شورای حل اختلاف، عصر شنبه با حضور رییس توسعه حل اختلاف خوزستان افتتاح شد.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دادگستری خوزستان، معاون قضایی دادگستری خوزستان و رییس توسعه حل اختلاف استان در این آیین، ایجاد صلح و سازش را یکی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین شاخص‌ها در افزایش امنیت و آرامش جامعه دانست و افزود: استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود در استان در راستای ترویج و گسترش صلح و سازش در دستور کار قرار گرفته است.

حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی با بیان اینکه سران عشایر، بزرگان و صاحب نفوذان از جمله سرمایه‌های بزرگ برای گسترش فرهنگ صلح و سازش هستند، ادامه داد: شوش با چند هزار سال قدمت و ظرفت‌های خاص مذهبی به‌عنوان مهد صلح شناخته می‌شود.

وی بیان کرد: ۲۳۶ پرونده محکومان به قصاص سال گذشته با تلاش و همت بزرگان، سران عشایر، صلح یاران و اعضای شورای حل اختلاف خوزستان مورد عفو و بخشش اولیای دم قرار گرفت و مختومه شد.

رییس توسعه حل اختلاف خوزستان، شوش را پایتخت صلح و سازش در خوزستان دانست و افزود: برای نخستین بار در استان ۳۶ هیات صلح در این شهرستان راه‌اندازی شد که تشکیل این هیات‌ها نقش مهمی در گسترش صلح در استان و حتی کشور خواهد داشت.

وی، وحدت میان اقوام مختلف را یکی از شاخصه‌های برجسته خوزستان برشمرد و ادامه داد: عملکرد اقوام مختلف استان در اصلاح اختلاف‌ها در استان بی‌نظیر است و پرونده‌های مختلفی با ورود و نقش آفرینی بزرگان و سران اقوام به صلح و سازش ختم شده است.

رییس توسعه حل اختلاف خوزستان بیان کرد: مدارس، دانشگاه‌ها، مساجد و بقاع متبرکه بهترین ظرفیت برای ترویج و گسترش فرهنگ صلح و سازش در جامعه هستند که باید از این ظرفیت‌ها به خوبی برای گسترش این فرهنگ خداپسندانه استفاده کرد.

بزرگان عشایر و اقوام جلوی سنت غلط تیراندازی را بگیرند

امام جمعه شوش نیز در این آیین با تاکید بر لزوم تکریم و تجلیل از فعالان صلح و سازش گفت: سران و بزرگان عشایر و اقوام با کار جهادی نقش کلیدی در گسترش صلح و سازش در جامعه دارند که تجلیل از این بزرگان، ترویج فرهنگ صلح و سازش است.

حجت الاسلام سیدمرتضی مرعشی بیان کرد: انتظار از بزرگان و سران عشایر و اقوام شهرستان این است که علاوه بر مشارکت در گسترش صلح و سازش، برای مقابله با سنت‌های غلط از جمله تیراندازی ورود جدی تری داشته باشند.

وی ادامه داد: مصلحان در بحران‌ها با وساطت و هزینه کردن آبروی خود در بین اقوام از تنش‌ها و نزاع‌ها جلوگیری می‌کنند و همواره در امر صلح و سازش گام‌های اثربخش انجام می‌دهند که این نقش آفرینی قابل تجلیل است.

به گزارش ایرنا، اعضای هیات‌های صلح شورای حل اختلاف مساجد و بقاع متبرکه این شهرستان در این آیین ابلاغ به آنان اعطا شد.

دستگاه قضای استان خوزستان اقدامات و پویش‌های مختلفی برای ایجاد صلح و سازش انجام داده که منجر به کاهش تعداد قابل توجهی از پرونده‌های قضایی به دادگستری استان در یک سال گذشته شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha