منوچهر یارمحمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه طارم به عنوان قطب تولید زیتون کشور مطرح است، افزود: پیش بینی می شود امسال چهار هزار تن روغن زیتون در این شهرستان تولید شود که این میزان نسبت به سال قبل ۶ برابر افزایش یافته است.
وی اظهار داشت: هم اکنون ۲۹ واحد روغن کشی در طارم فعال است و روزانه ۵۰۰ نفر در برداشت زیتون روغنی در این شهرستان فعالیت می کنند.
یارمحمدی یادآور شد: از هر هکتار باغات زیتون در طارم ۱۰ تن محصول برداشت و پنج تن آن برای روغن کشی به کارخانه های مربوطه ارسال میشود.
وی میزان روغن کشی در کارخانه های طارم را روزانه ۲ هزار کلیوگرم از ۱۵ تن محصول بیان کرد و گفت: با فعالیت کارخانجات روغن کشی در طارم برای ۵۰۰ نفر به طور دایم شغل ایجاد شده است.
یارمحمدی افزود: ۸۰ درصد روغن زیتون طارم به بازارهای داخل و خارجی ارسال می شود.
مدیر جهاد کشاورزی طارم تصریح کرد: امسال بیش از ۵۰ هزار تن محصول زیتون در این شهرستان برداشت شد که ۵۰ درصد این میزان به زیتون سیاه برای روغن کشی اختصاص دارد.
یارمحمدی با بیان اینکه امسال باردهی درختان زیتون در طارم و کیفیت محصول آنها بالاست، افزود: رقم بومی شهرستان طارم، "زرد زیتون " با ۹۰ درصد سطح زیرکشت است که با ظرفیت بالا به دست می آید و "روغنی، شنگه، ماری و گلوله" از دیگر ارقام زیتون کشت شده در این شهرستان است.
شهرستان طارم دارای ۱۶ هزار هکتار باغ زیتون بارده و بیش از ۸۵۰ بهره بردار است. بخشی از زیتون طارم به صورت خام و تازه خوری مصرف و ۷۰ درصد آن نیز در ۳۰ کارگاه این شهرستان فراوری و در بازارهای داخلی و خارجی عرضه می شود.
نظر شما