۲۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۶:۳۳
کد خبر: 85656515
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

هند بر شراکت‌ بلندمدت و تجارت با روسیه تاکید کرد

۲۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۶:۳۳
کد خبر: 85656515
هند بر شراکت‌ بلندمدت و تجارت با روسیه تاکید کرد

تهران- ایرنا- وزیر امور خارجه هند در سخنرانی خود در همایش تجاری هند-روسیه با تاکید بر اهداف بلندمدت دو کشور برای همکاری‌های اقتصادی و راهبردی، خواستار افزایش تجارت دوجانبه و استفاده از ارزهای ملی در تجارت دو جانبه شد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از خبرگزاری اخبار بین‌المللی آسیا، سوبرامانیام جایشنکار وزیر امور خارجه هند، امروز در همایش تجاری هند-روسیه تاکید کرد که رویکرد جهانی دهلی‌نو معامله‌محور نیست بلکه مبتنی بر ایجاد شراکت‌های بلندمدت با دیگر کشورها است.

وی با اشاره به ده محور همکاری برای تقویت روابط دهلی‌نو و مسکو، اظهار داشت که این نشست تنها سه ماه پس از دیدار سالانه میان ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه و نارندرا مودی نخست‌وزیر هند در مسکو و نیز نشست گروه اقتصادهای نوظهور موسوم به بریکس در کازان برگزار می‌شود و فرصت‌های استراتژیک اقتصادی میان ۲ کشور را تقویت می‌کند.

جایشنکار با بیان اینکه حرکت جهان به سوی چندقطبی شدن، نیازمند ایجاد روش‌های مناسب همکاری است، افزود: هند و روسیه با تاریخ طولانی دوستی و همگرایی قوی و با توجه به اینکه مکمل اقتصادی یکدیگر هستند، قادرند منافع متقابل خود و جهان را تامین کنند.

وی با اشاره به پیش‌بینی نرخ رشد هشت درصدی هند برای چند دهه آینده و نقش روسیه به عنوان تامین‌کننده منابع طبیعی و پرچمداری در فناوری، بر اهمیت این شراکت تاکید کرد.

وزیر امور خارجه هند همچنین هدفی بلندپروازانه برای رسیدن حجم تجارت دوجانبه به یکصد میلیارد دلار تا سال ۲۰۳۰ (۱۴۰۹ شمسی) تعیین کرد و خواستار گسترش همکاری در مناطق مختلف از جمله بخش شرقی روسیه و تجارت با اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد.

جایشانکار با اشاره به اینکه استفاده از ارزهای ملی به تعادل تجاری بهتر منجر می‌شود، بر اجرای پروژه‌های ارتباطی کلیدی میان دو کشور، از جمله کریدور بین‌المللی حمل‌ونقل شمال-جنوب (INSTC)، کریدور چنای-ولادی‌وستوک و مسیر دریایی شمالی تاکید کرد.

وزیر امور خارجه هند همچنین بر برنامه «ساخت هند» به عنوان فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها نیازهای انرژی هند در حوزه‌هایی چون نفت، گاز، زغال‌سنگ و اورانیوم و نیز کودهای کشاورزی تاکید کرد و گفت: ایجاد تعاملات سودمند برای مقابله با نوسانات بازارهای جهانی ضروری است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha