محمد افتخاری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی و به منظور بازپس گیری اراضی کشاورزی از تغییر کاربری غیرمجاز، تاکنون ۵۴ مورد ساخت ساز در شهرستان آوج شناسایی و تخریب شده است.
وی افزود: میانگین تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی کشاورزی آوج یک هکتار و ۵۰۰ متر مربع بوده که در مجموع بیش از ۸۱ هکتار اراضی کشاورزی آزاد سازی شده و به چرخه تولید بازگشته است.
وی با بیان اینکه بیشترین تغییر کاربری غیرمجاز در منطقه خرقان غربی آوج شناسایی شده است، بیان کرد: بیشترین علت تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان آوج مربوط به دیوارکشی بوده که به طور عمده افراد متخلف با هدف ایجاد باغ ویلا در اطراف شهرها و روستاها به این تغییر کاربریها اقدام میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آوج خاطرنشان کرد: بیشترین تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در زمین های آبی اتفاق می افتد و زمین های دیم کمتر در معرض تغییر کاربری قرار میگیرند.
افتخاری تاکید کرد: همشهریان هرگونه تغییر کاربری در اراضی کشاورزی را از طریق مراجعه قانونی پیگیری کرده تا نسبت به اتلاف انرژی و هزینه جلوگیری شود، همچنین از همشهریان فهیم درخواست می شود هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی را از طریق سامانه ۱۳۱ به مدیران جهاد کشاورزی اطلاع دهند.
نظر شما