«حسن امیدی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: سامانه کاتب با هدف ارائه خدمات دیجیتال ثبتی و استفاده از خدمات غیرحضوری از سه طریق وب سایت، اپلیکیشن و کدهای دستوری، راهاندازی شده تا تمامی معاملات املاک در حوزه خرید و فروش، رهن و اجاره، مشارکت در ساخت، توسط مشاوران املاک در این سامانه ثبت شود.
وی بیان کرد: در ابتدا سامانه خودنویس خردادماه سال گذشته برای قراردادهای اجاره رونمایی شد و مستاجران و موجرانی که یکدیگر را پیدا کرده بودند، میتوانستند نسبت به ثبت قرارداد و دریافت رایگان کد رهگیری اقدام کنند.
رییس اتحادیه مشاوران املاک اراک گفت: اکنون یکهزار و ۳۵۰ مشاور املاک مجوزدار در اراک فعالیت دارند که از این تعداد ۶۷۵ مشاور املاک در اراک در این سامانه ثبت نام کردهاند.
بیشتر بخوانید:
چهار واحد مشاور املاک متخلف در اراک مهر و موم شد
۵۰ واحد مشاوره املاک استان مرکزی پلمب شد
امیدی افزود: در چهار سال گذشته یکهزار و ۸۰۰ مشاور املاک در اراک، فعالیت داشتند که اکنون به یکهزار و ۳۵۰ واحد رسیده است.
رییس اتحادیه مشاوران املاک اراک گفت: سرانه مشاور املاک براساس جمعیت تعیین شده و براین اساس به ازای هر ۱۸۰ خانوار باید یک مشاور املاک در شهر ۷۰۰ هزار نفری اراک فعالیت کنند.
امیدی افزود: اکنون اتحادیه مشاوران املاک زیرنظر سازمان ثبت اسناد و املاک و راه و شهرسازی قرار دارد و این تنها صنفی است که زیر نظر چند ارگان دولتی فعالیت دارد و لازم است برای این مهم چاره اندیشی شود.
وی بیان کرد: اکنون که گرانترین کالا در سبد مردم، ساختمان و ملک است باید تدابیر لازم برای مدیریت آن مورد توجه قرار گیرد تا از هرگونه سواستفاده جلوگیری شود.
یکهزار و ۳۵۰ مشاور املاک در اراک فعالیت میکنند.
نظر شما