محسن آهنگر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کشت مخلوط علوفه به منظور تامین بخش زیادی از نیاز داخلی خوراک دام و افزایش عملکرد اراضی شالیزاری شهرستان برای کشت بعدی برنج انجام شد.
وی گفت: تولید علوفه با استفاده از این روش و بسته به گونه گیاهی و تراکم بوته، در هر هکتار بین ۲۵ تا ۶۵ تن متغییر است.
آهنگری، استفاده همزمان از گیاهان لگوم و غلات را به منظور تامین همزمان کربو هیدرات و پروتئین در بالا بردن ارزش غذایی دام موثر دانست و افزود: کشت مخلوط پاییزه و زمستانه با بهره گیری از آب سبز یا همان باران صورت می گیرد.
مدیر جهاد کشاورزی بابل ادامه داد: استفاده از سموم کمتر، وجود حداقل آفات زراعی در مزرعه، بهره گیری مناسب از زمینهای آیش شده کشاورزی و نیاز نداشتن به آبیاری از دیگر ویژگیهای کشت مخلوط علوفهای است.
این مقام مسوول تصریح کرد: با توجه به کشت چند باره برنج در اراضی شالیزاری به روش های مختلف برای شالیکاران فواید کشت علوفه در جهت بازگشت غنای خاک روشنگری شد.
به گزارش ایرنا، مازندران در تولید ۱۵ نوع محصول کشاورزی رتبه اول تا سوم کشور را دارد. بر اساس آمار سازمان جهاد کشاورزی، مازندران ۴۶۰ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی دارد که سالانه از این اراضی حدود هفت میلیون تن محصول از جمله برنج، مرکبات، گل گیاه، انواع آبزیان و دام وطیور برداشت میشود.
نظر شما