۲۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۵۲
کد خبرنگار: 2581
کد خبر: 85662805
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

فعالیت ۲۳ مراکز درمان مصرف موادمخدر در گنبدکاووس

گنبدکاووس- ایرنا- رییس مرکز بهداشت گنبدکاووس گفت: تعداد مراکز سرپایی اختلالات مصرف موادمخدر این شهرستان به عدد ۲۳ رسید و خدمات درمانی به افراد برای ترک اعتیاد در این مراکز ارائه می‌شود.

به گزارش ایرنا، عبدالرحیم پالیده روز یکشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر گنبدکاووس، افزایش تعداد مراکز بخش خصوصی سرپایی اختلالات مصرف موادمخدر را یکی از پیگیری‌های کمیته درمان و حمایت اجتماعی این شورا دانست و اظهار کرد: با توجه به صدور مجوزهای جدید در هفت ماه اخیر هفت مرکز به ۱۵ مرکز فعال اضافه شد.

وی ادامه داد: ۱۰ پرونده‌ جدید هم با حضور افراد دارای شرایط تشکیل شده و تا چند ماه آینده بار دیگر شاهد افزایش تعداد این مراکز خواهیم بود که کمک خوبی به ترک اعتیاد معتادان در گنبدکاووس خواهد داشت.

جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گنبدکاووس هم به تشریح «طرح شهید شوشتری» پرداخت و گفت: قبلا اجرای این طرح در سه محله «اسلام آباد»، «پیرحاجی» و «سیدآباد» برنامه‌ریزی شده بود که هم اینک با حذف محله «اسلام آباد» این طرح در محلات «زابل آباد»، «پیرحاجی» و «سیدآباد» در حال اجراست.

سیدیحیی قاضوی با اشاره به اینکه برای ۲۰ اداره در اجرای «طرح شهید شوشتری» در قالب ۱۳ کمیته برنامه تعریف شده از ادارات خواست کارهای اجرایی امسال خود را با رویکرد کمک به کاهش آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی و تحکیم بنیان خانواده، فرزندآوری و ازدواج ارائه دهند.

وی افزود: سپاه هم بر اساس وظایف تعریف شده در قرارگاه‌های سیزده‌گانه با تشکیل کارگروه‌های مذهبی، خانواده، فرهنگ و رسانه، ورزش، نیکوکاری، سلامت، بهداشت، عمرانی، اشتغال و تعلیم تربیت، رفع اعتیاد و شناسایی نیازمندان برای توزیع بسته‌های معیشتی، متناسب با ماموریت در این محلات ایفای نقش می‌کند.

رییس اداره بهزیستی گنبدکاووس هم گفت: سال گذشته ۳۶ بهبود یافته از کمپ‌های ترک اعتیاد برای دریافت تسهیلات اشتغالزایی به بهزیستی معرفی شدند که تنها هشت نفر آنان موفق به دریافت این تسهیلات شدند.

محمود پیری افزود: امسال هم از مجموع ۱۸ بهبود یافته کمپ‌های ترک اعتیاد گنبدکاووس معرفی شده به بهزیستی برای دریافت تسهیلات اشتغالزایی، چهار نفر به بانک‌ها معرفی شدند اما هنوز برای برخی از آنان در بانک‌ها پرونده تشکیل نشده است.

وی بیان کرد: عمده دلایل درصد پایین جذب تسهیلات توسط معتادان بهبود یافته، نداشتن مدارک فنی و حرفه ای یا مجوز کسب (مهارت لازم برای جذب بازار کار) و نداشتن ضامن بوده است.

رییس اداره بهزیستی گنبدکاووس افزود: تعداد بهبودیافتگانی که موفق به دریافت تسهیلات اشتغالزایی شدند در شهرستان‌های دیگر به نسبت جمعیت گنبدکاووس بهتر بوده است.

فعالیت ۲۳ مراکز درمان مصرف موادمخدر در گنبدکاووس

فرماندار گنبدکاووس هم با اشاره به نبود برنامه اجرایی دقیق و مدون در رابطه با مبارزه با مواد مخدر در شهرستان، گفت: بر اساس تکالیف مشخص شده به تفکیک دستگاه‌ها هر کدام ظرف ۱۵ روز آینده با همکاری افراد دانشگاهی برنامه‌ای مدون با قابلیت اجرایی تهیه کنند.

مهدی دهرویه تاکید کرد: برنامه‌های تهیه شده توسط دستگاه‌های اجرایی سال‌ها باقی می‌ماند و به عنوان نقشه راه مورد استفاده مدیران قرار می‌گیرد.

وی افزود: برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی علاوه بر ورود جدی‌تر بانک‌ها، نیاز است تا دستگاه‌های اجرایی افرادی را به بانک‌ها معرفی کنند که پرونده‌شان کامل و مشکلاتی مانند تامین ضامن نداشته باشد.

فرماندار گنبدکاووس از آموزش و پرورش خواست مکان‌های فروش موادمخدر در نزدیکی مدارس را شناسایی و به دستگاه‌های مرتبط برای برخورد معرفی کنند.

به گزارش ایرنا، کشف ۱۹۲ کیلو و ۷۷۷ گرم موادمخدر که در مقایسه با سال گذشته ۳۶ درصد افزایش داشته و همچنین دستگیری ۹۶۰ معتاد که در مقایسه با سال گذشته سه درصد افزایش یافته از جمله گزارش ارائه شده از سوی انتظامی گنبدکاووس در نشست امروز بود.

شهرستان مرزی گنبدکاووس با افزون بر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت در شرق استان گلستان واقع است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha