به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدعلی نوبخت شامگاه چهارشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات شهرداری ها و دهیاری های شهرستان های ساری و میاندورود که با حضور معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور در محل شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران در ساری برگزار شد، افزود: شهرستان ساری با ۳۱۵ دهیاری فعال تنها مرکز استان در کشور است که به جنگل، دریا، فرودگاه و بنادر دسترسی دارد و باید از این ظرفیت بزرگ در راستای ایجاد توسعه متوازن در این منطقه استفاده کرد.
وی اظهار کرد: تاکنون راه دسترسی ۵۸ روستای ساری آسفالت شد که تاپایان سال به حدود ۹۰ روستا افزایش خواهد یافت.
نوبخت، از نیروگاه زباله سوز ساری به عنوانی یکی از طرح های عمرانی مهم و نیمه کاره در مرکز مازندران نام برد و خاطرنشان کرد: با تلاش های صورت گرفته، بخش زیادی از کارهای این نیروگاه انجام شده و تنها بخش کوچکی از کارها مانده است که با عنایت دولت چهاردهم امیدواریم شاهد افتتاح آن در آینده نزدیک باشیم.
وی، میانگین پیشرفت فیزیکی نیروگاه زباله سوز در بخش ابنیه را ۹۰ و در بخش تجهیزات را نیز ۹۱ درصد اعلام کرد و گفت که تاکنون ۸۱ درصد تجهیزات نیروگاه ساری وارد شد.
فرماندار ساری، همچنین از تامین ۱۰۰ دستگاه خودروی حمل زباله به مازندران خبرداد و گفت که بخشی از این خودروها به مرکز استان اختصاص خواهد یافت.
نوبخت از تهیه، تدوین و تصویب طرح جامع هدایت آب های سطحی در ساری مرکز مازندران خبرداد و اظهار کرد: تاکنون اعتباری به این طرح تخصیص نیافته است که رفع این مشکل اهتمام بیشتر دولتمردان در سطح ملی را می طلبد.
وی با اشاره به بحران کمبود آب به ویژه در مرکز و شرق مازندران، بر لزوم لایروبی آببندان ها تاکید کرد و گفت که شهرستان ساری دارای ۱۰۵ قطعه آببندان با مساحت سه هزار هکتار است که هم اکنون ظرفیت ذخیره ۷۰ میلیون مترمکعب آب را دارد که با لایروبی، مرمت و بهسازی آنها، ظرفیت آببندان ها تا ۲ برابر افزایش خواهد یافت.
مقام عالی دولت دولت در شهرستان ساری با اشاره به ظرفیت ویژه آب بندان ها برای مصارف کشاورزی، گفت: بهسازی و لایروبی آببندان ها برای افزایش ظرفیت امری لازم و ضروری است که باید نسبت به انجام این مهم اقدام شود.
معاون امور عمرانی استاندار مازندران نیز در سخنانی بر لزوم افزایش اختیارات به دهیاری ها و تامین منابع مالی مورد نیاز تاکید کرد و گفت: متولی اجرای طرح های باید دهیاری ها باشند که می تواند منبع درآمد خوبی نیز برای آنان باشد.
عبدالرضا دادبود گفت که دهیاری اگر از منابع مالی مورد نیاز برخوردار باشند، به راحتی می توانند بخش زیادی از مشکلات را حل کنند.
رییس شورای اسلامی شهر ساری نیز در سخنانی گفت که نیروگاه زباله سوز که بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد اکنون ادامه طرح بنا به دلایلی متوقف شده است.
پرویز شعبانی میزان تولید زباله در ساری مرکز مازندران را ۲۰۹ تن اعلام کرد و افزود: شهرداری ساری روزانه سه میلیارد ریال و ماهانه نیز ۱۰۰ میلیارد بابت حمل زباله هزینه می کند که تکمیل نیروگاه زباله سوز در کاهش هزینه ها بسبار موثر است.
وی کاهش درآمد شهرداری ها را از دیگر مشکلات ذکر کرد و گفت که این امر باعث شده که شهرداری ساری از پرداخت سه ماه حقوق و مزایای پنج هزار نیروی شاغل در این نهاد خدماتی ناتوان است که برای این مشکل باید تدبیر اساسی شود.
این مقام مسوول، فرسودگی ماشین آلات سنگین، تکمیل شدن ظرفیت آرمستان ساری و طرح های عمرانی نیمه تمام را از دیگر مشکلات مربوط به مرکز استان مازندران ذکرکرد.
نظر شما