علی جاهدی روز جمعه و در گفت و گو با ایرنا افزود: استان خراسان رضوی با توجه به ظرفیت دانشگاهی و نخبگانی خود، توانسته شرکت های توانمندی در حوزه (ICT) ، فناوری ارتباطات و ارتباطات توسعه و پرورش دهد.
وی ادامه داد: خراسان رضوی بعد از تهران و با اختلاف بسیار زیاد با سایر استانهای کشور بیش از ۱۰۰ شرکت فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دارد و توانسته جایگاه دوم کشوری را از آن خود کند.
مدیر امور واحدهای فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری خراسان رضوی بیان کرد: با توجه به سیاست های برنامه ریزی شده در استان شاهد رشد تعداد شرکت های حوزه ICT در طول سه سال گذشته بودیم.
وی گفت: برخی از شرکت های فعال خراسان رضوی در حوزه هوش مصنوعی، توانسته اند در سطح ملی جایگاه مهمی را از آن خود کنند و از این رو نیز در سهم بازار و بخش اقتصاد دانش بنیان استان نیز تاثیرگذار باشند.
جاهدی افزود: در خصوص هوش مصنوعی نیز چند شرکت در سال های گذشته با رویکرد هوشمندسازی فرایندها مشغول به فعالیت شدند ولی اکنون شرکتهای استان تمرکز بیشتری بر هوش مصنوعی در حوزه متن، صوت و تصویر در سطح کشور دارند.
وی اظهار کرد: تلاش می شود تا ارتباط بین صنعت و هوش مصنوعی در مجموعه پارک علم و فناوری پیگیری شود؛ از این رو ایجاد اولین برج فناوری هوش مصنوعی در استان خراسان رضوی که چندی پیش ساخت آن در مجموعه پارک علم و فناوری استان آغاز شد، می تواند در این مسیر تاثیر بسیاری داشته باشد.
مدیر امور واحدهای فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: با ساخت برج فناوری هوش مصنوعی، دستکم ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در این حوزه می توانند کار خود را در این برج آغاز کنند که زمینه اشتغال بیش از ۲ هزار نفر نیروی نخبه و جوان استان را فراهم میآورد.
استان خراسان رضوی با بیش از ۵۶۰ شرکت دانش بنیان و بیش از هزار و ۵۰۰ واحد فناور، سومین استان دانش بنیان کشور محسوب میشود.
نظر شما