۲ آذر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۵
کد خبرنگار: 1224
کد خبر: 85667301
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

جشنواره‌ای شیرین در لنز دوربین

۲ آذر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۵
کد خبر: 85667301
جشنواره‌ای شیرین در لنز دوربین

بجنورد- ایرنا- جشنواره عکس پاییزی همراه با بازارچه های غذایی و صنایع دستی با حضور عکاسان هنرمند و عموم مردم امروز (جمعه) در منطقه نمونه ملی پارک باباامان بجنورد برگزار شد.

به گزارش ایرنا، شور و همهمه ای از حضور خانواده ها و سایر اقشار در این ظهر پاییزی که هوای آفتابی خوبی است به چشم می خورد، عکاسان این بار به پارک باباامان بجنورد دعوت شدند تا نگاه و آثارشان در طبیعت بدرخشد.

عکاسان بسیاری که هر کس به طریقی موبایل و انواع دوریبن های مختلف مشغول عکس گرفتن از لحظات ناب در قالب طبیعت و پرداختن به شور و هیجان خانواده در یک روز پاییزی است.

عکاسانی که با عکس هایشان رقابت می کنند و تلفیق زندگی و هنر در لحظه، شکار امروز عکاسان خراسان شمالی است.

امروز با گسترش ارتباطات خصوصا با ورود گوشی های به روز، عکس و عکاسی به‌عنوان یکی از اجزای جدانشدنی زندگی روزمره ما درآمده و عام‌ترین و پرمخاطب‌ترین هنر و زبان مشترکی است که با گسترش تدریجی و آرام خود تأثیر بسیاری بر انتقال فرهنگ‌ها، سنت‌ها، آیین ها داشته است.

جشنواره‌ای شیرین در لنز دوربین

تلفیق زندگی و هنر در لحظه

امروزه که دوران دیجیتال است، گروه بزرگی گرد هم آمده اند که به آن‌ها عکاس می‌گویند، در گذشته یعنی آن زمان که دوربین‌ها آنالوگ بود به این میزان عکاس نداشتیم و ادعایی نیز نبود، معمولاً آنهایی که عکاس بودند، دوربین تهیه می‌کردند و حرفه‌ای به این کار می‌پرداختند. البته دوربین خانگی نیز در برخی خانه‌ها بود، ولی مالک دوربین، ادعای عکاس بودن هم نداشت.

با آمدن دوربین عکاسی دیجیتال و موبایل‌های دارای دوربین کارآمد، نخست باید گفت که خوشبختانه امکانات حرفه‌ای و سبک وزن به فراوانی در اختیار عکاسان قرار گرفت، اما در مرحله بعدی باید گفت که شوربختانه، هر فردی که این ابزار را در اختیار گرفت، خودش را عکاس معرفی کرد.

همین امروزه بسیاری از نوجوان‌ها را می‌بینیم که دوربین‌های گران‌قیمت دیجیتالی تهیه می‌کنند و نهایتا فنون بدنه دوربین را می‌آموزند، اما چیزی از روح عکاسی و این که می‌شود با این ابزار چه‌کارهایی کرد، نمی‌دانند.

ارزش و اعتبار و ثبت سوژه‌ها، موضوع‌ها، روش زندگی، مردم، آثار تاریخی و مواردی از این دست، مهم‌تر از این است که چه ابزاری در دست داشته باشیم.

عکاس‌های کمی موفق محسوب می‌شوند که آثارشان، مخاطب را درگیر کند، به طور معمول، این اتفاق زمانی می‌افتد که عکاس از عناصری مثل زاویه دید، خلاقیت و شکار لحظه ویژه، بیشترین بهره را برده باشد.

بیشتر بخوانید:

روستاهای خراسان شمالی؛ مناطقی بکر برای گردشگری

سفر به گذشته و خاطره‌آفرینی در روستاهای بکر خراسان‌شمالی

جشنواره‌ای شیرین در لنز دوربین

جشنوراه عکس با چاشنی غذا

اصلی‌ترین بخش‌های جشنواره عکاسی امروز عبارت اند از زیبایی طبیعت، مردم و زندگی روزمره، برپایی بازارچه های غذایی و صنایع دستی، امروز زندگی سلام، دورهمی خانوادگی و تهیج آنان در برگزاری چنین برنامه هایی است.

با توجه به اینکه این جشنواره همزمان با ظهر وقت نهار شده بود، حضور و استقبال مردم در ساعات اولیه بازارچه های غذایی که مملو از انواع غذاهای سنتی، آش، نان، فطیر، دلمه، پلو مخلوط، دمی گوجه و سوپ، کوکو، کتلت و دمنوش های زمستانه آویشن، هل و دارچین، به و سیب است به چشم می خورد.

کرمانج ها، ترکمن ها و عشایرهای غیور این استان با لباس های محلی در صحنه مشغول پخت نان و انواع فطیر هستند، صحنه های زیبا و به یادماندنی در قاب دوربین عکاسان.

چند خانم که مشغول فروش محصولات باکیفیت خود از جمله عسل هستند سوژه یکی از عکاسان می شود، از زوایای مختلف مشغول عکاسی می شود که در این حین یکی از بانوان سعی می‌کند چهره خود را از دید عکاس پنهان کند.

جشنواره عکس پاییزی روز جمعه، دوم آذرماه به همت شهرداری بجنورد همراه با برنامه‌های شاد و قرعه‌کشی برای اهدای جوایز برگزار شد.

در این جشنواره به تعدادی از عکس‌های برتر جوایزی اهدا شد که انتخاب این آثار از طریق قرعه‌کشی صورت گرفت.

بیشتر بخوانید:

جنگل های خراسان شمالی، برگی سبز از جاذبه های گردشگری

گلگشت بهاری با زیبایی‌های خراسان شمالی

به گزارش ایرنا، تفرجگاه معروف «باباامان» با پارک جنگلی و استخرهای دیدنی‌اش در ۱۰ کیلومتری شمال شرقی بجنورد و در حاشیه جاده اصلی بجنورد - مشهد واقع‌ شده است که در فصل پاییز مناظر زیبای آن سوژه عکاسان و علاقمند به عکاسی می‌شود.

بوستان بابا امان با قدمت ۷۰ ساله، واقع در ۱۰ کیلومتری بجنورد، زیباترین و قدیمی ترین بوستان ها در کشور به شمار می رود و هر ساله آغوش خود را به روی میلیون ها مسافر و گردشگر گشوده است.

چشمه های جوشان، درختان سر برافراشته در پارک جنگلی و استخرهای زیبا هر کدام به نوعی مسافران و شهروندان را به سوی خود فرا می خواند و این روزها که شهرداری دستی بر سر و رویش کشیده، نو نوار شده است.

شهر بجنورد مرکز خراسان شمالی ۲۱۰ هزار نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha