به گزارش ایرنا، حسن میرزاخانی عصر شنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی در سالن جلسات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک، افزود: این استان حدود هشت هزار قلم کالاهای مورد نیاز کشور را تولید میکند و بیش از سه هزار واحد صنعتی در این خطه فعالیت دارد.
وی بیان کرد: افزایش قیمت تعرفه برق در بخش صنعت به موجب قانون است اما نحوه عمل وزارت نیرو گلهمندیهایی را برای فعالان بخش صنعت ایجاد کرده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی ادامه داد:تولید خط قرمز در این استان است که نباید متوقف شود و وزارت نیرو در نحوه عمل باید تدابیری بیاندیشد که خللی در امر تولید ایجاد نشود.
میرزاخانی بیان کرد: امور اجرائیات شرکت توزیع به بخش خصوصی واگذار شده و باید هماهنگی لازم بین شرکت و پیمانکاران برقرار شود.
وی تاکید کرد: معوقات تعرفه برق بخش صنعت باید بر اساس توافق انجام شود و به هیچ عنوان برق واحدی در این خصوص قطع نشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی هم در این نشست گفت: نرخ جدید تعرفه برق بخش صنعت از اول مهرماه امسال ابلاغ شده اما بر اساس قانون ماده سه مانعزدایی از توسعه صنعت برق در سال ۱۴۰۱ است.
محمود محمودی افزود: تغییر در متوسط قراردادهای تبدیل انرژی از ۶ هزار ریال به هفت هزار و ۲۳۴ ریال رسیده است.
وی بیان کرد: از هفت هزار و ۹۹۵ مشترک با تعرفه صنعتی استان مرکزی، چهار هزار و ۸۳۵ اشتراک دارای قدرت ۳۰ کیلووات به بالا هستند که از این تعداد، ۲۲۹ اشتراک دارای تجاوز از قدرت به اندازه هشت هزار کیلووات در آبانماه بودند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: یکهزار و ۹۷۶ مشترک مشمول بهای راکتیو هستند که از این تعداد ۵۷۰ اشتراک دارای مبالغ بالای ۱۰ میلیون ریال و حدود ۱۹۰ اشتراک ۵۰ درصد مبلغ قبوض آنان را بهای راکتیو تشکیل میدهد.
محمودی عنوان کرد: هماکنون ناترازی برق در این استان یکهزار و ۸۰۰ مگاوات است و این مهم در تابستان به بیش از سه هزار مگاوات میرسد.
وی تاکید کرد: صنایع باید برای تامین برق مورد نیاز خود و جلوگیری از مشکلات قطعی، به انرژیهای تجدیدپذیر روی آورند و سیاستهای تشویقی مناسبی در این راستا اندیشیده شده است.
۹۱ جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی تاکنون در استان مرکزی برگزار شده است.
نظر شما