۳ آذر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۱
کد خبرنگار: 934
کد خبر: 85668513
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بیمارستان تخصصی زنان و درمان ناباروری در اردبیل احداث می‌شود

اردبیل- ایرنا- تفاهم‌نامه احداث بیمارستان تخصصی زنان و درمان ناباروری به نام بیمارستان موقوفه باتمانقلیچ بین فرمانداری، شهرداری، اداره‌کل اوقاف و امور خیریه و جهاد دانشگاهی اردبیل امضا شد.

به گزارش ایرنا، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل روز شنبه در آیین امضای تفاهم‌نامه احداث این بیمارستان گفت: بیمارستان تخصصی زنان و ناباروری مورد اشاره در زمین موقوفی مرحوم باتمانقلیچ و به نام این نیکوکار نیک‌اندیش ساخته خواهد شد.

حجت الاسلام مهدی ستوده اضافه کرد: جای خرسندی است که پس از ۶۵ سال بلاتکلیفی این موقوفه، نیت واقف با احداث بیمارستان عملی خواهد شد و امیدواریم شاهد خیر و برکت این طرح در استان اردبیل باشیم.

وی با قدردانی از همراهی و همکاری دستگاه‌ها و نهادهای مربوطه در احیای زمین موقوفه مورد نظر بیان کرد: با همکاری شایسته شهرداری اردبیل و در تهاتری که انجام شد، سند تک برگ این زمین به مساحت سه هزار و ۷۴۰ مترمربع به‌زودی در اختیار مجموعه اوقاف و امور خیریه قرار خواهد گرفت.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل درمان ناباروری را از نیازهای اصلی استان عنوان کرد و افزود: یک‌چهارم خانواده‌ها به نوعی درگیر مشکل ناباروری هستند و در همین راستا به منظور خدمت‌رسانی به مردم با شعار از «مردم برای مردم» با هدف ایجاد امید به زندگی بین زوج‌ها، ارتقای نشاط اجتماعی در خانواده‌ها، افزایش جمعیت و جلوگیری از مخاطره‌های احتمالی سفرهای درمانی ساخت این بیمارستان در دستور کار قرار دارد.

رییس جهاد دانشگاهی استان اردبیل نیز با قدردانی از پشتیبانی و همراهی مسئولان مربوطه برای ایجاد این بیمارستان تخصصی درمان ناباروری، بیان کرد: با توجه به افزایش مشکل ناباروری در استان و اینکه از هر چهار خانوار به طور میانگین یک خانواده با مشکل فرزندآوری روبه‌رو هستند، ایجاد این مرکز تخصصی درمان ناباروری می‌تواند در حل این مشکل اساسی موثر باشد.

بیمارستان تخصصی زنان و درمان ناباروری در اردبیل احداث می‌شود

حسام رسولی با اشاره به اینکه مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاد دانشگاهی به پشتوانه موسسه رویان نخستین مرکز درمان ناباروری در استان اردبیل است، افزود: بین ۳۵ تا ۴۰ درصد از روش‌های درمان ناباروری در جهان و کشور به طور میانگین به نتیجه مثبت منجر می‌شود که در مرکز درمانی قفقاز این آمار حدود ۳۸ درصد است.

وی تشریح کرد: بیش از ۲ هزار زوج تا کنون در مرکز درمان قفقاز جهاد دانشگاهی صاحب فرزند شده‌اند و بیش از یک هزار زوج پس از مثبت شدن روش درمانی از جریان چرخه درمانی این مرکز خارج شدند و یا به پزشک معتمد خود مراجعه کرده‌اند.

رییس جهاد دانشگاهی استان اردبیل تاکید کرد: جهاد دانشگاهی با تجهیز این بیمارستان و تامین نیروی تخصصی مشکلی ندارد و امید می‌رود با پشتیبانی مسئولان استانی به ویژه امضاکنندگان تفاهم‌نامه شاهد عملیاتی شدن سریع این بیمارستان و برکت این حرکت معنوی باشیم.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد، با راه‌اندازی بیمارستان جدید و ایجاد آزمایشگاه‌های تخصصی مرتبط از به دنیا آمدن فرزندان معلول نیز در استان جلوگیری شود.

محمد اعتماد اعجازی، فرماندار اردبیل نیز در ادامه حل مشکل این موقوفه را عنایت الهی دانست و اعتماد مردم به وقف، توسعه فرهنگ وقف، افزایش سرمایه اجتماعی، رشد شاخص‌های درمانی منطقه‌ را از مهمترین برکت‌های احیای این زمین موقوفی عنوان کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha