به گزارش ایرنا از روابط عمومی جهاد کشاورزی بابل، محسن آهنگری روز یکشنبه اظهار کرد: با تلاشهای صورت گرفته و همکاری خوب دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستاها تاکنون پنج هزار و ۱۳۱ قطعه به مساحت ۲ هزار و ۵۶۲ هکتار در سامانه «سانکا» توصیف و ثبت شد.
وی افزود: با توجه به اهمیت دستیابی به آمار صحیح کلیه زیر بخشهای کشاورزی، تکمیل اطلاعات در سامانه سانکا یا رصدخانه کشاورزی که از جمله طرحهای محوری وزارت جهاد کشاورزی است، جزو اولویتهای برنامه کاری این مدیریت بوده که تا زمان ثبت کامل کلیه بهره برداران در سامانه ادامه خواهد داشت.
این مقام مسوول تصریح کرد: ثبت اطلاعات مکانی در سامانه «سانکا» صرفا جهت بهبود بخشی به خدمات و نیازمندی های کشاورزان بوده و اطمینان داد این سامانه هیچ ارتباطی به موضوعات دیگر از جمله بیمه و مالیات ندارد.
مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود. ۷۲ نوع محصول کشاورزی در مازندران تولید می شود این استان در تولید ۱۵ نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد.
برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین میشود.
طبق آمارهای رسمی، مجموع باغ های مرکبات مازندران ۱۱۲ هزار هکتار با تولید سالانه بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن است، از مجموع باغات مرکبات مازندران ۸۰ هزار هکتار زیر کشت ارقام مختلف پرتقال، ۳۰ هزار هکتار ارقام مختلف نارنگی و بقیه زیر کشت محصولاتی از جمله نارنج و لیمو قرار دارند.
همچنین استان مازندران حدود ۲ میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است.
نظر شما