به گزارش ایرنا سید حبیب موسوی در نشست کمیته روستایی بخش مرکزی ملارد که روز یکشنبه با حضور بخشدار مرکزی ، دهیاران و روسای شوراهای اسلامی روستاهای این بخش برگزار شد ، در سخنانی به ضرورت شناسنامه دار کردن و هویت بخشی به تمامی اراضی و املاک در روستاها اشاره کرد و گفت : در این صورت است که می توان طرح ها و پروژه ها را در اراضی با کاربری های مشخص و معین اجرا نمود .
وی افزود : شوراها به واسطه اینکه منتخب مردم هستند از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند و بنا بر اختیاراتی که قانون اساسی به شوراها داده ، امورات را بهتر و آسان تر می توانند پیگیری و حل و فصل نمایند .
موسوی تصریح کرد : تمامی مطالبات و خواسته های شوراها با جدیت دنبال شده و هیچ کدام مسکوت نمانده است.
مدیرکل امور شهری و روستایی استانداری تهران ، شهرستان ملارد را یکی از موثرترین و فعال ترین شهرستانهای استان تهران در بخش کشاورزی ، صنعتی و تولیدی برشمرد که با هماهنگی بین مسئولان محلی و شوراها ، می تواند در بسیاری از امور بیشتر از حال توسعه یافته و رشد کند.
موسوی خطاب به شوراها گفت : با مصامحه و کنار کشیدن و منتظر پیگیری از سوی مقامات دولتی بودن ، کارها پیشرفت نمی کند و لازم است شوراها با ارائه طرح های توجیهی و مستندات و کار کارشناسی ، خواسته های روستاییان را از سوی مراجع بالادستی شوراها مانند شورای استان و شورای عالی کشور مطرح و به سرانجام برسانند .
این مقام مسئول اضافه کرد : روسای شوراها از دخالت در کار دهیاری ها و امورات اجرائی پرهیز کرده و به نظارت دقیق و دلسوزانه بپردازند .
مدیر کل روستایی استانداری تهران از پیگیری مواردی همچون تغییر ساختار و جرائم مربوط به کمیسیون ماده ۹۹ در روستاها ، اعمال موارد جدیدی بر تخصیص مالیات بر ارزش افزوده در روستاها علاوه بر فاکتور جمعیت ، تنظیم شیوه نامه طرد و ساماندهی اتباع مجاز و غیرمجاز و همچنین اصلاح در نحوه توافقات با بنیادمسکن خبر داد و اظهارامیدواری کرد با انجام این موارد هویت روستاییان حفظ و منافع آنان تامین گردد .
موسوی اذعان داشت : برحسب رسالت و جایگاه قانونی این اداره کل ، اقدامات عملی در جهت پیگیری برخی از مسائل مبتلابه دهیاری های سطح استان از جمله پیگیری در جهت تعرفه و تدوین چارت سازمانی دهیاریها، پیگیری و ساماندهی درجه دهیاری ها، پیگیری تقویت منابع انسانی اعم از فنی و مالی دهیاری ها ، پیگیری و تدوین و برگزاری دوره های حین خدمت آموزش برای دهیاران و کارشناسان فنی و مالی دهیاری ها صورت گرفته است.
در ادامه مدیر کل امور روستایی تاکید داشت : دهیاران مباحث مربوط به تکمیل ظرفیت نیرو مطابق چارت سازمانی ، حسابرسی به موقع، تهیه و تنظیم به موقع دفترچه عوارض ، انجام به موقع تفریق بودجه، اهتمام در جهت درج پرونده های عمرانی در سامانه مربوطه ، اهتمام در پرهیز از تامین نیرو از طریق تعاونی دهیاری ها و کنترل ساخت و سازها را به جد پیگیری نمایند .
گفتنی است در این جلسه حیدر ابراهیمی بخشدار مرکزی ملارد و تنی چند از دهیاران و روسای شوراهای اسلامی روستاها به بیان پیشنهادات ، انتقدات و مطالبات روستاییان پرداختند .
در این گزارش آمده پیش از این جلسه سید حبیب موسوی به همراه ابراهیمی بخشدار مرکزی ملارد و کارشناسان دفاتر اداره روستایی استانداری ضمن حضور در روستاهای قلعه فرامرز ، خوشنام ، قبچاق، بیدگنه، اسفندآباد ، لم آباد از پروژه های عمرانی این روستاها بازدید و پس از آن با اعضای شورا ،دهیار، مسئولین مالی و فنی دهیاری ها دیدار و در خصوص مسائل مختلف روستاها گفتگو نمودند.
شهرستان ملارد در غرب استان تهران با بیش از ۳۹۰ هزار نفر جمعیت واقع است .
نظر شما