به گزارش روز سه شنبه ایرنا از گاردین، این فهرست شامل ایستگاه های قطار زیرزمینی، پارکینگ ها، ساختمان های دولتی و املاک خصوصی برای پناه گرفتن شهروندان آلمانی در صورت درگیری با روسیه است.
این فهرست به صورت دیجیتالی تهیه خواهد شد تا در صورت لزوم مردم آلمان بتوانند با استفاده از برنامه های تلفن همراه خود به موقعیت مکانی این پناهگاه ها دسترسی داشته باشند.
سخنگوی وزارت کشور آلمان همچنین در این ارتباط افزود که این موضوع باعث می شود تا شهروندان آلمانی به ساخت پناهگاه در منازل مسکونی خود نیز تشویق شوند.
وی خاطرنشان کرد که این پروژه بسیار گسترده است و سازمان های مختلفی را درگیر می کند، بنابراین زمان دقیق پایان آن مشخص نیست.
آلمان با ۸۴ میلیون جمعیت، حدود ۵۷۹ پناهگاه دارد که از زمان جنگ جهانی دوم و در دوران جنگ سرد ساخته شده است. این پناهگاه ها در مجموع ظرفیتی حدود ۴۸۰ هزار را دارند.
گاردین در همین ارتباط نوشت که از زمان تهاجم گسترده روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲، نگرانی ها در مورد توانایی مسکو برای هدف قرار دادن سایر اعضای پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) افزایش یافته است.
مقامات آلمانی در ماه اکتبر هشدار دادند که روسیه احتمالا تا سال ۲۰۳۰ قادر به حمله به این ائتلاف نظامی خواهد بود.
این مقامات همچنین اعلام کردند که برلین در حال حاضر با افزایش شدید فعالیت های جاسوسی و خرابکارانه ی روسیه رو به رو است.
ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه نیز هفته گذشته تاکید کرد که درگیری در اوکراین ویژگیهای یک جنگ «جهانی» را دارد و درخصوص عدم حمله روسیه به کشورهای غربی اظهار نظری نکرد.
به گزارش ایرنا، رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بیتوجهی غرب نسبت به نگرانیهای امنیتی مسکو، استقلال جمهوریهای خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کییف به رویارویی نظامی تبدیل شد.
آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریمهای گستردهای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کییف ارسال کردهاند.
نظر شما