به گزارش خبرنگار ایرنا، پیام احمدی روز سهشنبه در دیدار از خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) مرکز چهارمحال و بختیاری افزود: پیوستنگاری فرهنگی به معنای آن است که تمام فعالیتها با نگاه به مسائل فرهنگی و اصول و مبانی آن انجام گیرد این در حالی است که بسیاری از طرحهای اجرا شده در استان بدون توجه به پیوست فرهنگی و رسانهای است.
وی ادامه داد: یکی از چالشها در استان بیتوجهی به موضوع پیوست فرهنگی در طرحها است که به طور نمونه غفلت از این موضوع در طرحهای مسکنسازی مشکلات اجتماعی را به وجود آورد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در ادامه تحقق عدالت فرهنگی را از مهمترین برنامههای این ادارهکل در سالهای اخیر عنوان کرد و گفت: تلاش شد تا بر اساس ظرفیتهای هر شهرستانی رویدادهای متناسب را به آن منطقه اختصاص دهیم و از مرکز استان تمرکززدایی شد.
احمدی افزود: جشنواره آواها و نواها در شهرستان کوهرنگ، جشنواره موسیقی زاگرسنشینان در بروجن، شاهنامهخوانی در لردگان، جشنواره اقوام و عشایر ایرانی در فارسان و تمداربیت در اردل و جشنواره نمایشهای آیینی و سنتی در شهرهای جونقان، بروجن و شهرکرد از جمله جشنوارههایی است که در شهرستانهای مختلف استان برگزار و با استقبال خوب مردم روبرو شد.
وی یادآور شد: در سالجاری به واسطه قرارگاه شهید آوینی موفق شدیم تا برای هر شهرستان ۶۰۰ میلیون ریال اعتبار تامین کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در سه سال اخیر بخش فرهنگ و هنر استان از رونق خوبی برخوردار شد اظهار داشت: در حالی که پس از شیوع کرونا رکود بر فرهنگ و هنر حاکم و در کنار آن به واسطه برخی معضلات نوعی دلزدگی در هنرمندان ایجاد شده بود اما پس از آن، با تعامل سازنده و گفتوگو با هنرمندان بخشهای مختلف شاهد پویایی و تحول در این بخش هستیم و به ویژه در عرصه های مختلف هنر و ادبیات تحولات خوبی شکل گرفت.
احمدی با اشاره برگزاری کنسرتهای موسیقی گفت: در سه سال گذشته بیش از ۱۲۰ کنسرت موسیقی در استان اجرا شد.
به گزارش ایرنا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در این نشست به موضوعاتی نظیر اعتبارات فرهنگی، عملکرد تسهیلات اشتغالزایی هنرمندان، ارزیابی از عملکرد رسانهها، نقش فرهنگ و هنر در توسعه استان و بررسی زیرساختهای فرهنگی استان پرداخت که مشروح آن در خبرهای بعدی منتشر میشود.
نظر شما