سید محمود حسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن اشاره به گلایه برخی از ساکنان شهرک چهکند نسبت به کمبود ناوگان حمل و نقل افزود: کمبود ناوگان اتوبوس درون شهری در بیرجند هیچ ارتباطی به سرویسدهی شهرک چهکند ندارد.
وی ادامه داد: شهرکهای اقماری همچون شهرک چهکند در حومه شهر بیرجند واقع شده و شهرداری بیرجند هیچ تعهدی نسبت به حومه شهر بیرجند ندارد.
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند بیان کرد:دهیاران میتوانند با انعقاد قرارداد از طریق شرکتهای حمل ونقل درون شهری نسبت به تامین اتوبوس اقدام کنند همانطور که در حال حاضر شهرکهایی مثل امیرآباد، حاجی آباد و دستگرد قرارداد با سازمان مدیریت حمل ونقل بار و مسافر دارند.
وی ادامه داد:این دهیاریها ماهیانه ۲۰۰ میلیون ریال کمک هزینه پرداخت میکنند لذا این سازمان آمادگی دارد تا در صورتی که دهیاری چهکند کمک هزینه اتوبوس را پرداخت کند سازمان نسبت به افزایش اتوبوس مسیر مزبور اقدام کنند.
حسینی با تاکید بر اینکه شهرداری برای هر بلیط اتوبوس حداقل ۷۰ هزار ریال یارانه می پردازد، گفت: دانشگاه بیرجند هم در خارج از محدوده شهری قرار دارد با این حال شهرداری هشت دستگاه اتوبوس را به دانشگاه بیرجند و دانشگاه فرهنگیان اختصاص داده و این در حالیست که در شهر بیرجند نیز همچون سایر شهرهای کشور با کمبود ناوگان حمل و نقل شهری روبرو هستیم.
وی افزود: در شهر بیرجند به ۱۵۴ دستگاه اتوبوس نیاز داریم اما با وجود خرید ۱۰ دستگاه اتوبوس جدید در این دوره، تنها ۴۸ دستگاه اتوبوس در اختیار داریم لذا اولویت ما نقاط پر جمعیت داخل محدوده شهر از جمله مهرشهر با جمعیت ۵۰ هزار نفری است.
نظر شما