به گزارش ایرنا، آیتالله «قربانعلی دری نجفآبادی» روز چهارشنبه در کلاس درس اخلاق مدیران استان مرکزی، افزود: دستگاههای متولی باید تلاش کنند موانع موجود را از پیش روی تولیدکنندگان بردارند.
وی با بیان اینکه موانع داخلی و تحریمهای خارجی را ۲ عامل تاثیرگذار بر فرآیند تولید کشور دانست و ادامه داد: شاید در مقابل تحریمهای خارجی نتوانیم اقدام مناسبی انجام دهیم اما موانع داخلی را میتوان با همفکری، همدلی و هماهنگی برون دستگاهی از میان برداشت.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: در صورتی که مشکلات بخش تولید رفع شود، بسیاری از شاخصهای اقتصادی دیگر نیز اصلاح خواهد شد و از طرفی نیاز کمتری به واردات داریم که به تبع آن سرمایه کمتری از کشور خارج میشود.
آیتالله دری نجفآبادی اظهار کرد: باید با تکیه بر توان، دانش و ظرفیتهای ارزشمند داخلی و ارتباط هر چه بیشتر مراکز دانشگاهی با واحدهای تولیدی زمینه رونق تولید در استان مرکزی و به تبع آن کشور فراهم شود.
وی افزود: کاهش هزینههای جاری نهادهای اجرایی، مقابله همه جانبه با فساد، هدایت سرمایه کشور به سمت و سوی تولید صادرات محور و فراهم کردن زمینه فعالیت جوانان تحصیلکرده و با انگیزه و جلوگیری از مهاجرات نخبگان از مسائل مهمی است که باید بیش از پیش مورد توجه دولت چهاردهم قرار داشته باشد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در خصوص ساماندهی کالاهای قاچاق تاکید کرد و گفت: برای واردات کالا حتی اگر قاچاق هم باشد سرمایه ملی از کشور خارج شده و نیاز است متولیان امر در اسرع وقت این کالاها را تعیین تکلیف کنند.
آیتالله دری نجفآبادی بیان کرد: بسیاری از کالاهای وارداتی قاچاق، دارای تاریخ مصرف هستند و باید تا پیش از رسیدن تاریخ انقضای آنها تعیین تکلیف و یا در اختیار نیازمندان قرار گیرند تا از هدررفت سرمایه ملی جلوگیری شود.
وی با اشاره به هفتم آذرماه روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در حوزههای امنیتی، استراتژیکی، موشکی، زمینی، هوایی، دریایی و امنیتی در منطقه درخشان است.
امام جمعه اراک ادامه داد: نیروی دریایی از دیرباز بهعنوان یکی از عوامل مهم نظامی و اقتصادی، مورد توجه بوده است، بهویژه آنکه در سدههای اخیر، ابرقدرتها بهمنظور حفظ سلطه خود بر جهان، سعی کردهاند با ایجاد یک نیروی دریایی قوی، امور نظامی و اقتصادی جهان را تحت سیطره خود قرار دهند.
آیت الله دری نجفآبادی بیان کرد: امروز اقتصاد بیش از ۱۵۰ کشور جهان بر پایه و اساس دریا برنامهریزی میشود اما در کشور ما با وجود برخورداری از بیش از چهار هزار کیلومتر مرز دریایی در جنوب کشور، برنامه مدونی برای بهرهگیری از این فرصت وجود ندارد.
وی ادامه داد: اینکه ما در مرکز کشور نشسته باشیم و فریاد حمایت از جزایر سهگانه سردهیم، این سه جزیره برای ما حفظ نمیشود، بلکه باید در منطقه حضور داشته باشیم و برنامههای اقتصادی بلندمدت طراحی و اجرا کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بر ضرورت توسعه دریامحور و توجه به بنادر و سواحل مکران تاکید کرد و گفت: موقعیت دریایی میتواند در توسعه راهبردی یا تحول اقتصادی کشور بسیار تأثیرگذار باشد و باید با همت های بلند و برنامهریزیهای حکیمانه از این فرصت استفاده شود.
درس اخلاق مدیران استان مرکزی هر ۲ هفته یکبار روزهای چهارشنبه در محل بیت نماینده ولی فقیه در این استان برگزار میشود.
نظر شما