به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدعلی سپاهی روز چهارشنبه اظهار کرد: به منظور همافزایی در امر آموزش فناورانه و نوآورانه صنایع دستی با بهرهگیری از ابزار هوش مصنوعی و همچنین پرورش خلاقیت و افزایش سطح مهارتی دانشآموزان در حوزه یادگیری صنایع دستی تفاهمنامه مشترک آموزشی منعقد شد.
وی ضمن تقدیر از نگاه ارزشمند و پیگیریهای مجدانه آموزش و پرورش ناحیه ۲ زاهدان و معاونت پژوهشی این اداره افزود: بر این اساس دانشآموزان مستعد و توانمند جهت آموزش و برگزاری کلاسها توسط اداره آموزش و پرورش معرفی میشوند و پس از تعیین سطح و ارزیابی اولیه توسط اداره میراث فرهنگی به فراگیری دورههای مختلف صنایع دستی میپردازند.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زاهدان ادامه داد: هدف از این تفاهم نامه توسعه و گسترش فرهنگ کار و کارآفرینی در فرایند یاددهی و یادگیری، آمادهسازی هنرجویان برای ورود به بازار کار و به کار بستن شایستگیها در محیط واقعی کار است.
استفاده از هوش مصنوعی و پژوهشهای هنری در صنایع دستی
رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه ۲ زاهدان گفت: آنچه امروز جزء اولویتها محسوب میشود این است که دانشآموزان و هنرآموزان علاوه بر فراگیری دروس تئوری، در راستای آموزشهای عملی و پژوهشهای هنری نیز گام بردارند و با توجه به اینکه سیستان وبلوچستان خواستگاه و مهد صنایع دستی فاخر و ارزشمند است یادگیری هنرهای دستی و اصیل و بومی استان انتخاب شد.
رضا سرحدی اول ادامه داد: در قالب این همکاری مشترک که بین طرفین منعقد شده قرار است تا دانشآموزان علاقهمند و مستعد، آموزشهای ویژه صنایع دستی را یاد گرفته و ضمن رونق این هنرهای ارزشمند، در عرصههای اجتماعی ورود جدیتری داشته باشند که به نوعی میتوانند از این طریق به شغل پایدار، ایمن و هنرمندانه دست یابند.
وی تصریح کرد: نکته مهم این تفاهم نامه بهرهگیری از ظرفیت هوش مصنوعی و علوم روز در آموزش صنایع دستی است که در قالب برنامهریزی صورت گرفته، مقرر شده دانشآموزان در گام اول به فراگیری مفاهیم پایه هوش مصنوعی که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب نیز است اقدام و از این ظرفیت برای طراحی و آموزش صنایع دستی استفاده کنند.
رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه ۲ زاهدان با تقدیر از دستیار مدیرکل میراث فرهنگی سیستان وبلوچستان در امر مردمیسازی و معاونت پژوهشی آموزش و پرورش ناحیه دو زاهدان که از ابتدا پیگیری این موضوع را بر عهده داشتهاند تأکید کرد: امروزه صنایع دستی استان برای عموم مردم شناخته شده اما لازم است تا با اقدامات پژوهشی هنری منسجم و پیوسته نسبت به حفظ و نگهداشت این آثار اصیل استان اهتمام بیشتری داشته باشیم.
نظر شما