مهدی امیدوار در این باره به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۱۶ نفر در قالب چهار تیم از امروز تا پایان سال بر واحدهای صنفی املاک شهر نظارت دارند و با متخلفان این بخش برخورد خواهد شد.
وی افزود: بازرس اتاق اصناف، نماینده دادستانی، نماینده پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، بازرس تعزیرات حکومتی، نماینده راه و شهرسازی، بازرس صمت، نماینده ثبت اسناد و املاک استان و بازرس اتحادیه مشاوران املاک در این گشت مشترک حضور دارند.
رییس اتاق اصناف بجنورد ادامه داد: نمایندگان این دستگاهها جدای از آموزش و نحوه اتصال مشاوران املاک به سامانه کاتب، تذکرات لازم را به آنها در صورت تخلف بابت تنظیم قراردادهای عادی میدهند.
امیدوار یادآور شد: ماده یک قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول، صریح اعلام داشته است که مشاوران و بنگاههای املاک حق تنظیم مبایعه نامه و قولنامه برای نقل و انتقال املاک و اراضی که سند مالکیت حدنگار آنها بعد از لازم الاجرا شدن قانون فوق الذکر (سوم تیرماه) صادر شده را ندارند.
وی افزود: مشاوران املاک تنها مجاز به تهیه پیش نویس قراردادها در این خصوص و ارجاع آن به دفاتر اسناد رسمی هستند.
به گزارش ایرنا، یک هزار و ۸۸۹ مشاوره املاک در این استان شناسایی شده که تمام مشاوره های املاک مجوز فعالیت دارند و استان در ساماندهی مشاورین املاک پیشرو است.
۱۵ هزار کسبه در شهر ۲۳۰ هزار نفری بجنورد، مرکز خراسان شمالی فعالیت دارند.
خراسان شمالی یک میلیون نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آنان در نواحی روستایی زندگی می کنند.
نظر شما