به گزارش ایرنا، مرتضی شرفالدین شیرازی روز شنبه به خبرنگاران افزود: عملیات های عمرانی انجام گرفته شامل ایجاد ساختمان های گمرک و اداری، ساخت سردر مجموعه، اتمام و تکمیل عملیات های زیرسازی شامل رمپ ورودی و خروجی، پیادهروسازی، جدولگذاری، کانیو و چند عملیات عمرانی دیگر است که برخی از این طرح ها همچنان ادامه دارد.
وی تصریح کرد: اجرای این عملیات عمرانی با بهرهگیری از توان نیروهای بومی در حال انجام است و در این راستا شماری از جوانان و صنعتگران شهرستان سبزوار برای تأمین مصالح و انجام عملیات فنی به کار گرفته شده اند.
شرف الدین شیرازی گفت: بر مبنای برنامه زمانبندی تا پایان امسال بخش اداری و مجموعه گمرک در محل منطقه ویژه اقتصادی سبزوار مستقر خواهند شد و مقدمات لازم برای بهره برداری رسمی و استقرار واحدهای تولیدی، بازرگانی و خدماتی در نیمه سال آینده پیگیری می شود.
وی افزود: علاوه بر فعالیتهای عمرانی و زیرسازی، در این مدت در زمینه جذب سرمایه گذاران نیز نشست های متعددی برگزار و تفاهم نامه هایی امضا شده است.
منطقه ویژه اقتصادی سبزوار در کیلومتر ۳۵ جاده سبزوار – مشهد با گستره هزار و ۲۰۰ هکتار در کنار شاهراه ترانزیتی شمال شرق کشور، از جنوب در مجاورت دالان شرقی - غربی و از شمال به آزادراه حرم تا حرم با رویکرد تجاری – صنعتی تکیه دارد که برای بارگذاری پایانه های صادراتی صنایع تبدیلی، تکمیلی کشاورزی و معدنی و صنایع نوین، پزشکی، دارویی و نساجی در نظر گرفته شده است.
برخورداری از راه آهن، فرودگاه، ظرفیتهای اقلیمی جغرافیایی و کشاورزی و صنایع معادن گوناگون در شهرستان سبزوار از جمله مزیتهای این منطقه است و بر اساس برنامه ریزی انتظار می رود با بهرهبرداری کامل از منطقه ویژه اقتصادی سبزوار، افزون بر ۲۰ هزار فرصت شغلی در این منطقه ایجاد شود.
یکی از دلایل ایجاد منطقه ویژه اقتصادی سبزوار، پیشینه تاریخی و تجاری این شهرستان است که از گذشته به عنوان بندر خشک شمال شرق ایران محسوب میشده است و امروز نیز کم و بیش همان نقش را ایفا میکند.
نظر شما