محمدمراد راغ پور روز یکشنبه در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان اعتبار برای ساماندهی ورودی محله لبنان و سایر نقاط بافت فرسوده دوگنبدان اختصاص یافته و هم اکنون عملیات اجرایی این طرح با کمک بنیادمسکن استان در دست اجراست.
وی با اشاره به اینکه این طرح در بافت فرسوده دوگنبدان در دست اجراست بیان کرد: طرح احیای بافت فرسوده شهر دوگنبدان که سال ۱۳۸۷ تصویب شده بود و قرار بود در این طرح بیش از پنج هزار
واحد مسکونی در محلات سادات، لبنان،رادک، کیامرثی و سایر مناطق مرکز شهر دوگنبدان نوسازی شود.
راغ پور با اشاره به اینکه بیش از یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی ارزان قیمت (پنج درصد) از سال ۱۳۹۴ تاکنون برای احیای بافت فرسوده شهر دوگنبدان پرداخت شده است عنوان کرد: از
سرگیری پرداخت این تسهیلات و تکمیل طرح پیش بینی شده شیرینی این خدمت را در میان اهالی ماندگار خواهد کرد.
وی تصریح کرد: برای ساخت هر واحد مسکونی ۵۰۰ میلیون ریال وام بانکی ارزان قیمت و ۲۱۰ میلیون ریال تسهیلات بلاعوض پرداخت شد.
راغ پور عنوان کرد: تسهیلات بانکی با سه سال دوره آموزشی، پنج درصد کارمزد و ۱۲ سال دوره بازپرداخت شده است.
وی ابراز کرد: براساس طرح احیای بافت فرسوده شهر دوگنبدان که در سال ۱۳۹۴ تصویب شد و در اختیار بنیادمسکن قرار گرفت نوسازی ۲ هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی بافت فرسوده این شهر در دستور کار قرار گرفت که تاکنون یکهزار و ۸۰۰ واحد آن نوسازی شده است.
وی ادامه داد: همچنین روند ساخت ۴۰۰ واحد دیگر به دلیل کمبود اعتبار نیمه کاره رها شده که امیدواریم مجددا تامین اعتبار گردد و این طرح از سر گرفته شود.
راغ پور زیباسازی، ایمن سازی و رونق اشتغال بخش مسکن در پروژه ملی نوسازی بافت فرسوده را از پیامدهای احیای بافت فرسوده شهر دوگنبدان ذکر می کند.
وی گفت: ۳۵۰ میلیارد ریال برای اجرای طرح بازگشایی رینگ بافت فرسوده دوگنبدان از محله سادات تا خیابان سعدی تاکنون هزینه شده است.
راغ پور فزود: بازگشایی رینگ بافت فرسوده در قالب آسفالت، سنگفرش، جدول گذاری، فضای سبز، روشنایی،سکوی نشیمن و جداره سازی انجام شده است.
وی بیان کرد: برای اجرای بازگشایی رینگ شهر دوگنبدان ۱۸۵ واحد مسکونی خریداری تخریب و ۱۱هزار متر مربع آسفالت انجام گرفت و این طرح محله سادات را به خیابان سعدی متصل کرده است .
نظر شما