به گزارش ایرنا، مهدی علیزاده روز یکشنبه پس از حضور در جلسه شورای شهر در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر تعداد اتوبوسهای شاغل روزانه تهران بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ دستگاه است، اظهار کرد: مجموع اتوبوسهای فعال پایتخت سه هزار و ۳۰۰ دستگاه است.
وی با اشاره به اینکه دو دستگاه تراموا چرخ لاستیکی نیز از کشور چین بارگیری و به گمرک بندرعباس رسیده و اقدامات اداری و تایید استاندارد در حال انجام است، افزود: پس از انجام مراحل تست و اخذ تاییدیهها در خط یک بیآرتی تهان فعالیت خواهند کرد.
علیزاده اضافه کرد: این دو دستگاه تراموا ۴۰ متر طول، سه کابین و برقی هستند و با ظرفیت بیشتر به جابجایی مسافران این خط کمک زیادی خواهد کرد و پس از انجام تستها، اگر جوابگو باشد تعداد بیشتری خریداری و به کشور وارد خواهد شد.
وی گفت: چه برای اتوبوسهای تولید داخل شرکتهای عقاب، اسنا، سبلان خودرو و ونهای جانبازان و چه اتوبوسهای وارداتی از کشور چین از سازمان ملی استاندارد تقاضا میکنیم ایراد بیجا نگیرد متاسفانه استاندارد در مورد پلاک و آیینه این خودروها ایراد گرفته در حالیکه اصل موضوع، کاربری و باتری اتوبوسهاست که براساس استانداردهای اروپایی و کشور خودمان مشکلی ندارد.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در ادامه یادآور شد: برای خدمات پس از فروش نیز با شرکت چینی مربوطه قراداد منعقد شده و خدماترسانی را در تهران انجام خواهند داد.
علیزاده از ورود اتوبوسهای برقی به پایتخت تا پایان ماه جاری (آذر) خبر داد و تاکید کرد: اتوبوسهای برقی اگر با مشکلی در گمرک و همچنین اخذ تاییدیه استاندارد روبه رو نشوند به تهران میرسند ضمن اینکه ۷۹ دستگاه هم تا پایان همین هفته وارد گمرک بندرعباس خواهد شد.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه آیا جابجایی این ترامواهای طویل در سطح شهر مشکلی ایجاد نخواهد کرد؟ پاسخ داد: این وسایل نقلیه عمومی مسافربر بطور آزمایشی وارد بکار گرفته میشوند و در صورتی که مشکلی ایجاد نکنند درباره فعالیت و افزایش تعداد آنها تصمیم گرفته خواهد شد.
نظر شما