قوانین صادرات صنایع دستی نیازمند بازنگری است

اصفهان- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: قوانین صادرات صنایع دستی با توجه به تغییرات جهانی و در راستای حمایت از هنرمندان این رشته‌ها، نیازمند اصلاح و بازنگری است. 

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمود حقیقت‌سرشت روز یکشنبه در نخستین آیین تجلیل از هنرمندان خَم‌کار و رشته موسوم به «زیرساخت چکشی صنایع دستی» استان در اتاق اصناف اصفهان افزود: بخشی از قوانین و مقررات امروز کشور دیگر کارایی لازم را ندارد و باید با کمک نمایندگان مجلس شورای اسلامی اصلاح شود.

وی با بیان اینکه قوانین ناکارآمد باید ناظر به تغییرات سریع شرایط بین المللی اصلاح شود، ادامه داد: اتحادیه صنایع دستی و مجموعه اتاق اصناف استان باید مسائل هنرمندان و فعالان صنایع دستی را احصاء و راه‌حل مناسب برای آنها در زمینه تحریک تقاضا، صادرات، بیمه هنرمندان و ارائه تسهیلات ارائه کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان اظهار داشت: اتاق اصناف و اتحادیه صنایع دستی باید برنامه‌های خود را برای حمایت از هنرمندان و فعالان این صنف ارائه کنند.

وی اضافه کرد: بازاریابی و فروش صنایع دستی به شیوه سنتی، تنها راه ممکن نیست و باید خود را به روش‌های نوین و به روز بین‌المللی و جهانی مسلح کنیم.

حقیقت سرشت خاطرنشان کرد: کالای تولیدی هنرمندان صنایع دستی با کالاهای مصرفی تفاوت بسیاری دارد و کالای مستهلک تولیدی صنایع دستی هم دارایی ارزشمند است .

وی بیان کرد: باید دلایل رکود فروش و صادرات صنایع مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان تاکید کرد: بطور قطع هنرمندان و متخصصان این صنعت می‌توانند برای فروش و صادرات صنایع دستی از طریق تحریک تقاضا اقدامات لازم را انجام دهند.

رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان نیز در این جلسه گفت: نداشتن بیمه، پرداخت مالیات‌ سنگین، قطع برق، کسادی بازار، گرانی مواد اولیه، دریافت نکردن تسهیلات حمایتی و خروج نیروی کار ماهر بدلیل رونق نداشتن فروش از مهمترین مشکلات فعالان این رشته صنایع دستی است.

مجدالدین تاج افزود: بعنوان نماینده شما در اتحادیه صنف صنایع دستی این اطمینان را می‌دهم که مشکلات شما هنرمندان را تا پای جان پیگیری و مطالبه کنم و در حد توان از هیچ تلاشی برای معرفی هنرمندان و آثار آنها و رونق فروش کالاهای هنری فروگذار نباشم.

رییس اتاق اصناف اصفهان نیز در این آیین اظهار داشت: هنرمندان صنایع دستی با هنر دست و تفکر عالیه خود بر اجسام بی روح، روح خاصی می‌دمند.

محمد نمکی‌زاده با اشاره به مسائل مالیاتی و بیمه ای هنرمندان صنایع دستی، افزود: همه این مسائل با کمک مسوولان استان و شهرستان اصفهان قابل حل است.

وی ادامه داد: میز توسعه صادرات از ماه‌های گذشته در اتاق اصناف استان راه اندازی شده و رئیس اتحادیه صنایع دستی یکی از اعضای آن است.

نمکی زاده گفت: اتاق اصناف هزینه راه‌اندازی بهترین تارنمای سه بُعدی و به روز را برای کلیه صنوف استان اصفهان تقبل خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، در نخستین آیین تجلیل از هنرمندان رشته‌های خم‌کاری و زیرساخت چکشی صنایع دستی استان از ۱۵ هنرمند شامل پنج سازنده زیرساخت چکشی و ۱۰ خم‌کار تجلیل و از نشان جغرافیایی رشته خم‌کاری صنایع دستی بنام اصفهان رونمایی شد.

قوانین صادرات صنایع دستی نیازمند بازنگری است

قوانین صادرات صنایع دستی نیازمند بازنگری است

اصفهان با ۱۹۶ رشته صنایع دستی بعنوان دومین شهر جهانی صنایع دستی در جهان شناخته شده است.
از ۶۰۲ رشته صنایع دستی شناسایی شده در دنیا ۲۹۹ مورد مربوط به ایران و از این تعداد ۱۹۶ رشته مربوط به استان اصفهان است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha