به گزارش ایرنا، علی طالبی روز چهارشنبه در نشست خبری اظهار کرد: در راستای اجرای این طرح، ۱۲ هزار دستگاه دولتی در گلستان پایش میشوند و یک گروه ۵۰ نفره در استان برای پایش میزان مصرف گاز در دستگاهها، اجرای این طرح را با قاطعیت انجام میدهند تا مشترکان خانگی برای تامین گاز دچار مشکل نشوند.
وی افزود: پارسال ۱۲ هزار و ۲۰۰ دستگاه پایش شدند که ۲۵ مورد منجر به قطع گاز شده بود.
مدیرعامل شرکت گاز گلستان تاکید کرد: شرکت گاز ۷۵ درصد سبد انرژی استان را تامین میکند و همین مساله در کنار مشکل ناترازی انرژی در کشور، مدیریت مصرف گاز را سخت میکند. باید با تولید انرژی خورشیدی، بادی و برقآبی تنوعبخشی در تولید انرژی در دستور کار قرار گیرد و برای ناهماهنگی موجود در توزیع سبد انرژی تدبیری اندیشیده شود.
طالبی افزود: گازرسانی به روستاها و شهرهای گلستان وضعیت مطلوبی دارد و ۱۰۰ درصد شهرها و ۹۹.۷ درصد جمعیت روستایی استان از نعمت گاز برخوردار هستند و اندک روستاهایی که گاز ندارند جزو روستاهای طرح کوچ هستند.
وی با بیان اینکه ۶۸۲ هزار مشترک گلستانی سالانه چهار میلیارد مترمکعب گاز مصرف میکنند، گفت: در حال حاضر همه شهرکهای صنعتی گازدار هستند که شهرک صنعتی آققلا فعالترین شهرک است که در اوج تولید کمتر از پنج هزار مترمکعب گاز مصرف میکند.
مدیرعامل شرکت گاز گلستان به تامین گاز پروژه پتروشیمی استان اشاره کرد و توضیح داد: براساس قرارداد جدید، مجتمع پتروشیمی گلستان روزانه ۲ میلیون مترمکعب قرارداد گاز دارد البته در دهه ۹۰ قرارداد دیگری با پتروشیمی منعقد شده بود که امسال بهروزرسانی شده است.
طالبی یادآور شد: در استان گلستان، هفت نیروگاه مولد کوچک وجود دارد که باید تولید همزمان برق و حرارت داشته باشند اما در حال حاضر همه این واحدها فقط با بخش گاز (LPG) کار میکنند.
وی افزود: شرکت گاز گلستان برای مدیریت مصرف، طرح بهینهسازی و تعمیر رایگان موتورخانهها را اجرا میکند و از برنامههای آینده ما نیز اعطای بخاریهای با راندمان بیش از ۸۰ درصد به مشترکان و تعویض با بخاریهای قدیمی است.
مدیرعامل شرکت گاز گلستان با اشاره به اینکه مشترکان خوشمصرف گاز گلستان در سال گذشته، ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال جایزه گرفتند، یادآور شد: امسال در اقدامی جدید برای بدمصرفها که ماهانه بیشتر از هزار و ۵۰۰ مترمکعب گاز مصرف میکنند مصرف مازاد گاز به صورت پلکانی مشمول جریمه خواهد شد.
نظر شما