بهزاد برارزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تخلیه آب از بخشهای مشخصی از شبکه، برای انجام تعمیرات و یا تعویض قطعات، بدون تأثیر بر سایر بخشهای شبکه و با هدف رزمایش شیرتخلیه در دستور کار شرکت آب و فاضلاب قرار دارد که یکی از فعالیت های مستمر شرکت محسوب می شود.
وی اظهارکرد: برای جلوگیری از آسیبهای احتمالی در مواقعی که فشار آب بیش از حد یا جریان برگشتی در شبکه رخ دهد با اجرای مانورشیر تخلیه به جلوگیری از آسیب دیدن لولهها و تجهیزات کمک می شود که رزمایش شیرهای تخلیه به عنوان بخشی از تستهای عملکردی سیستم برای شناسایی نقاط ضعف و مشکلات در خطوط آبرسانی استفاده میشود.
این مقام مسوول یادآور شد: از سویی دیگر این شرکت طرح اضطراری سامانه تصفیه آب باهزینه حدود ۴۰ میلیارد ریال را در دستور کار قرار داد که این عملیات به طور معمول در قالب برنامههای نگهداری و بهرهبرداری و ارتقای کیفیت در شبکههای آبرسانی انجام میشود.
مدیرعامل شرکت آبفای مازندران تصریح کرد: با توجه به آزمایشات تکمیلی انجام شده در آزمایشگاههای تخصصی آب و فاضلاب، آب شرب لوله کشی شده از لحاظ کیفیت مطابق با استانداردهای ملی بوده و هیچ گونه آلودگی تاکنون مشاهده نشده است، از سویی دیگر دستگاه ناظر بر سلامت جامعه نیز آزمایشات کیفی مورد نیاز را جهت ارزیابی کیفیت آب لوله کشی شده انجام می دهد.
برارزاده تاکید کرد : از آنجایی که کیفیت آب، خط قرمز این شرکت بوده در صورت عدم انطباق کیفی در سیستم آبرسانی، این شرکت نسبت به رفع آن در کوتاهترین زمان ممکن اقدام می کند.
وی بیان کرد : از سویی دیگر آهن و منگنز موجود در آب شرب روستای سرتاکرات عباس آباد در حد مجاز است و شیرتخلیه در نقاط کور و در مواقع لزوم از جمله شکستگی خط انتقال و مانور شیرآلات مورد استفاده قرار می گیرد که توسط همکاران متخصص باز می شود و آب موجود در انتهای شبکه به هیچ وجه در داخل شبکه جریان ندارد.
این مقام مسوول همچنین در ارتباط با گزارش دیگر ایرنا غرب مازندران در خصوص کیفیت آب روستای ولیکستان شهرستان عباس آباد توضیح داد : این روستا تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب مازندران قرار ندارد و تامین و توزیع آب شرب ساکنان آن برعهده شورا و دهیار است که در مواقع لزوم و بنابر درخواست آنان، مواد ضدعفونی کننده از سوی شرکت در اختیار آنان قرار می گیرد.
به گزارش ایرنا، در زمان حاضر هزار و ۷۰۰ روستا مازندران زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب مازندران قرار دارد که ۷۵ درصد جمعیت ساکنان روستاهای موجود در استان را شامل می شود و ۲۵ درصد جمعیت مابقی زیر پوشش نیستند که همکاران شرکت در نقاط مختلف در حال رایزنی با مسوولان محلی جهت تحویلگیری این روستاها هستند.
اجرای طرحهای آبرسانی، تامین آب شرب بهداشتی، سالم و پایدار و ذخیره مطمئن آب شرب به ویژه در ایام پیک مصرف و ایام تعطیل بخشی از مزایای تحت پوشش قرارگرفتن روستاها محسوب می شود که طی سالهای اخیر این روند سرعت بیشتری به خود گرفت.
استان افزون بر ۳.۵ میلیون نفری مازندران سه هزار و ۲۰۰ روستا دارد.
نظر شما