به گزارش ایرنا، حجت الاسلام جعفر رحیمی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان با اشاره به فرا رسیدن روز دانشجو اظهار کرد: امروز دانشجویان بهعنوان مؤذنان جامعه، وظیفه سنگینی را در راستای شکلگیری مراحل بعدی انقلاب اسلامی که همان تشکیل دولت اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن اسلامی است، بردوش دارند.
وی اضافه کرد: ارتباط هرچه بیشتر دانشجویان با متن جامعه، پیگیری مطالبات مردم، سازماندهی نیروی انسانی مجرب، علمآموزی و انجام پژوهشهای کاربردی، رساندن صدای جامعه به گوش مسئولان، آرمانخواهی و مطالبهگری مستمر در عرصههای مختلف، از جمله موضوعاتی است که دانشجویان باید به آن توجه ویژه داشته باشند.
امام جمعه ساوه با تاکید بر اهمیت وجود بصیر در رفتار و افکار دانشجویان اضافه کرد: اگر این قشر آگاهی و بصیرت لازم را نداشته باشند جامعه در بزنگاههای مهم تاریخی دچار خسران و غفلت خواهد شد.
وی افزود: اگر دانشجویان از بصیرت کافی و سطح قابل توجهی از معنویات برخوردار باشند، نه تنها قدرت تحلیل و تصمیمگیری درست در بزنگاههای مهم را خواهند داشت، بلکه میتوانند با همراهسازی جامعه، زمینه را برای تشکیل دولت اسلامی، جامعه اسلامی و در نهایت تمدن نوین اسلامی فراهم کنند.
حجت الاسلام رحیمی افزود: مهمترین مسالهای که ۱۶ آذر ۱۳۳۲ را نسبت به بسیاری از رخدادها متمایز کرده، این است که جریان دانشجویی مسلمان بر خلاف بسیاری از سیاسیون و روشنفکران چپ و راست که یا خود در شکلگیری کودتا دخالت داشتند و یا با دولت کودتا کنار آمده بودند، برای مقابله با استبداد و استکبار وارد میدان شد تا آنجا که خونش، سنگفرشهای دانشگاه تهران را رنگین کرد.
وی گفت: از ۱۶ آذر ۱۳۳۲ به بعد، دانشجویان یکی از اقشار برجسته در نقشآفرینیهای انقلابی بودند و در پیروزی انقلاب ، حماسه انقلاب دوم (تسخیر لانه جاسوسی)، حماسه دفاع مقدس، نهضت تولید علم و فنآوری تا لبیک به فرمایش رهبر معظم انقلاب و گام برداشتن در مسیر بیانیه گام دوم انقلاب سهم آفرینی کرده اند.
حجت الاسلام رحیمی به سالروز تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره و اظهارکرد: با توجه به اینکه امروز کشور از لحاظ فرهنگی مورد تهاجم است باید راهبردهایی همچون باورعملی بهوجود جنگ فرهنگی، آگاهی از دو شکل تهاجم فرهنگی دشمن، هویتشناسی ایران اسلامی، تربیت نیروی انسانی کارآمد برای ادارهی انقلاب برای ساماندهی به وضعیت فرهنگی کشور در دستور کار قرار بگیرد.
نظر شما