دکتر علیرضا مقبلی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: افرادی که دچار بیماری زمینه ای هستند، تحت شیمی درمانی قرار دارند یا افراد زیر پنج سال، زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال گروه های در معرض خطر هستند که ملاحظات را باید بیشتر رعایت کنند.
وی ادامه داد: واکسن آنفلوآنزا باید در تابستان زده شود و پس از زدن واکسن ۲ هفته بعد ایمنی آغاز می شود، بنابراین ما در این روزها واکسن را توصیه نمی کنیم چون اگر در این مدت فرد با بیماری مواجه شود ذهنیت فرد نسبت واکسن هم تغییر میکند.
مقبلی تاکید کرد: افراد بیمار تا پایان دوره بیماری در منزل بمانند، مایعات، مسکن و تببر مصرف و اگر حال عمومی خوبی ندارند به پزشک مراجعه کنند.
وی یادآور شد: به مدارس اعلام می کنیم که کسانی که دارای علایم هستند استراحت و در روزهای اول بروز علایم به پزشک مراجعه کنند.
مقبلی تاکید کرد: افراد مبتلا به آنفلوآنزا فاصله را با دیگران رعایت کنند، در جمعها حاضر نشوند و حین عطسه جلو دهان و بینی خود را بگیرند تا از ابتلای دیگران به ویژه افراد در معرض خطر جلوگیری شود.
مدیر شبکه بهداشت شهرستان بهداشت جیرفت افزود: یک هفته از پیک آنفلوآنزا در این شهرستان میگذرد و معمولا پیک تا ۲ هفته طول می کشد.
وی یادآور شد: دوره کمون بیماری آنفلوآنزا یعنی از زمان ورود ویروس تا زمان بروز علایم ۱۲ ساعت تا ۷۲ ساعت طول میکشد.
نظر شما