۱۹ آذر ۱۴۰۳، ۱۵:۱۲
کد خبر: 85684969
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کارخانه‌های رب گوجه‌ جنوب کرمان ساماندهی می‌شوند

کرمان - ایرنا - ساماندهی کارخانه‌های رب گوجه‌ فرنگی جنوب کرمان یکی از دستورکارهای کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان بود که مقرر شد با هماهنگی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت انجام شود.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی استانداری کرمان، یکصد و پنجمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان روز دوشنبه با حضور سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری و سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان در محل سالن پیامبر اعظم (ص) برگزار شد.

در این نشست مقرر شد استانداردهای لازم در تمامی واحدهای رب گوجه فراهم آید تا از محصول تولیدی و عرضه آن در شرایط مناسب و بهداشتی اطمینان حاصل شود.

چالش‌های تولید و عرضه نان کامل و سالم نیز در این کارگروه مطرح شد که سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری کرمان با اشاره به اقدامات استان در این حوزه گفت: در زمینه تولید نان کامل شاهد تحول بزرگی در کرمان هستیم و در رده استان‌های پیشرو کشور در این حوزه قرار داریم.

ابوذر عطاپور تاکید کرد: سلامت غذایی شهروندان مانند تامین امنیت در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد و اجرای کامل مصوبات کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان را پیگیری می‌کنیم.

وی افزود: فراهم ساختن زیرساخت‌ها در تمامی نانوایی‌ها برای عرضه نان کامل و سالم و گسترش این رویه در سطح استان دنبال می‌شود.

از دیگر موارد مطرح شده در این نشست، تاکید بر فرهنگ‌سازی نسبت به استفاده از کیسه‌های پارچه‌ای و جایگزینی با کیسه‌های پلاستیکی هنگام خرید از مغازه‌ها و فروشگاه‌های سطح شهرها بود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز ارتقای سطح سواد سلامت جامعه را مهم دانست و افزود: در راستای ارتقای سطح سواد سلامت جامعه نیاز است همه دستگاه‌ها همکاری لازم را داشته باشند و پیشنهاد می‌کنم برای اطلاع‌رسانی از موضوعات سلامت، شهرداری‌ها نیز با حوزه سلامت همکاری بیشتری داشته باشند.

مرتضی هاشمیان اضافه کرد: سلامت فقط بحث درمان نیست بلکه پیشگیری و بهداشت نیز بسیار مهم هستند و این امر یکی از اهداف برنامه توسعه هفتم به شمار می‌رود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha