مهدی امیدوار روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: میزان تولید سیمان در فصولی از سال به دلیل ناترازی انرژی با کاهش همراه است و این موضوع سبب عدم تعادل عرضه و تقاضا و در نهایت افزایش قیمت سیمان در بازار می شود.
وی بیان کرد: کنترل بازار سیمان در راستای مدیریت بهینه بازار، صیانت از حقوق مصرف کنندگان، ممانعت از سوء استفاده سودجویان در قالب گشتهای مشترک و اطلاع رسانی فراگیر و مستمر این موضوع انجام خواهد شد.
رییس اتاق اصناف بجنورد خاطرنشان کرد: تمامی عوامل تحت پوشش از جمله اتحادیه ها و واحدهای صنفی مرتبط با تعامل و هم افزایی در استفاده از ظرفیتهای قانونی بازرسان اصناف و اتحادیههای صنفی، پایش و نظارت دقیق بر شبکه صنفی و توزیعی سیمان در دستور کار بازرسان قرار گرفته است.
وی عنوان کرد: برخورد قانونی معمول در صورت مشاهده هرگونه تخلف گران فروشی و احتکار انجام و نتیجه علاوه بر ثبت در سامانه «سیمبا» و سامانه یکپارچه مدیریت بازرسی جهت انعکاس به مراجع ذیصلاح به اتاق اصناف ایران ارسال خواهد شد.
میزان مصرف گاز خانگی استان در آبان ماه جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۴۱ درصد افزایش یافت.
خراسان شمالی در انتهای خط انتقال گاز از جنوب ایران قرار دارد بر این اساس در صورت کمبود گاز، بروز مشکل محتمل است
اکنون افزایش مصرف گاز در بخش خانگی باعث محدودیت مصرف گاز صنایع در استان شده است که اگر این روند ادامه داشته باشد صنایع بیشتری از این محدودیت متضرر خواهند شد.
با توجه به اینکه در راستای حفظ محیط زیست و محدود کردن سوخت مایع باعث ناترای انرژی شده است لازم است با مدیریت مصرف و نگهداری دمای خانه ها در دامنه ۱۸ تا ۲۱ درجه که به دمای آسایش معروف است، پایداری جریان گاز را در استان حفظ کنیم.
به گزارش ایرنا، کارخانه سیمان بجنورد یکی از مهمترین مراکز تولید سیمان در کشور است که با ظرفیت اسمی تولید سالانه یک میلیون و ۷۹۲ هزار تن و ۱۲ نوع محصول مختلف از جمله انواع سیمان و پوزولان طبیعی علاوه بر پاسخگویی به نیاز صنعت ساختمان کشور قادر به صادرات محصول به کشورهای منطقه است.
نظر شما