ارتباط با دانشگاه اولویت مدیران خراسان جنوبی است

بیرجند- ایرنا- استاندار خراسان جنوبی گفت: اولویت برای مدیران دستگاه‌های اجرایی باید ارتباط با دانشگاه باشد چرا که بیش از هزار و ۵۰ استاد در مجموعه دانشگاهی استان مشغول خدمت هستند که می توانند بازوی توانمندی برای مدیران باشند.

به گزارش خبرنگار ایرنا سید محمد رضا هاشمی شامگاه شنبه در دیدار با دانشجویان استان اظهار کرد: فرصت‌ها و پتانسیل‌های بالقوه در خراسان جنوبی و پیوند صنعت و دانشگاه می‌تواند به نتایج خوبی منتهی شود.

وی افزود: اگر موضوع پایان نامه‌های دانشجویی از مشکلات استان انتخاب شود قطعا حمایت می‌کنیم تا بتوانیم از پتانسیل‌های‌ علمی در شکوفایی ظرفیت‌های استان بهره گیریم.

استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه دانشجویان با فکر و ایده و فعالان اقتصادی با سرمایه می‌توانند زمینه رشد و توسعه را فراهم کنند ادامه داد: مقام دانشجو فقط خلاصه به ۱۶ آذر نیست بلکه همه ما مکلف هستیم که جایگاه و منزلت دانشجو را در طول دوران تحصیل و بعد از فارغ التحصیلی به معنای واقعی حفظ کنیم .

وی که ۱۴ سال از عمر کاری خود را در دانشگاه بوده اضافه کرد: ارتباط بسیار خوبی در این دوران با مجموعه دانشجویی داشتیم همچنین در چند شب گذشته ضمن بازدید از خوابگاه‌های دانشجویی دغدغه‌ها را شنیدیم و تمام تلاش را برای رفع و کاهش این دغدغه‌ها به کار می‌گیریم.

هاشمی با تاکید بر اینکه این آخرین دیدار با دانشجویان نیست افزود: تنها قشری از جامعه که کمیسیون اختصاصی دارد دانشجویان هستند چون نگاه خاص برای این قشر قائل هستیم.

وی بیان کرد: ۳۸ هزار و ۵۰۰ دانشجو در استان مشغول تحصیل هستند که به عنوان افراد صاحب فکر و اندیشه می‌توانند در توسعه استان نقش داشته باشند و از همین جا دست نیاز به سمت همه اساتید فن دراز می‌کنیم.

استاندار خراسان جنوبی وجود نیروهای توانمند در استان را یادآور شد و گفت: پایه‌گذاران علم ادبیات و جغرافیا و حتی ستاره شناسی متعلق به این استان است لذا خراسان جنوبی استانی دانشگاهی و به معنای واقعی مهد فرهنگ و دین محسوب می‌شود که استعدادهای بسیار خوبی در خود جای دارد.

وی به انتخاب ۲ تن از نخبگان استان به عنوان پژوهشگران برتر دنیا اشاره کرد و افزود: از هزار و ۵۰۰ دانشجویی که در دانشگاه‌های استان مشغول تحصیل هستند ۵۵ درصد بومی بوده لذا نسبت به این خاک و آب تعلق خاطر دارند.

هاشمی ادامه داد: دانشجویان غیر بومی که از دیگر استان‌ها و کشورها در این استان تحصیل می کنند نیز می‌توانند در توسعه خراسان جنوبی نقش داشته باشند چون بستر فراهم است.

وی با اعتقاد به اینکه زمینه توسعه، بالندگی و پیشرفت در یک استان بدون مشارکت دانشگاه اتفاق نخواهد افتاد تاکید کرد: باید از پتانسیل دانشجویان و دانشگاهیان استفاده کنیم .

استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: بعضی از واحدهای صنعتی با کاهش ظرفیت مواجه بوده و یا رشد اقتصادی ندارند که رو به تعطیلی هستند و علت آن سوء مدیریت است لذا باید از تجربه علمی اهل فن استفاده کنند.

وی وجود ۱۴ نقطه معدنی و چهار معدن طلا در خراسان جنوبی را یادآور شد و گفت: بیش از ۵۴ مواد معدنی کشور در استان خراسان جنوبی است ولی برای پهنه یابی از کارشناسان خارج استان استفاده می‌کنند همچنین در حوزه کشاورزی بیش از ۸۰۰ نوع مواد گیاه داریم اما خام فروشی می‌شود.

هاشمی یادآور شد: ۹۸ درصد زرشک دنیا در دست مردم خراسان جنوبی است و زعفران تولید استان در دیگر نقاط فرآوری می‌شود.

وی معدن، کشاورزی و گردشگری را از زمینه‌های توسعه در خراسان جنوبی عنوان کرد و افزود: اولویت اول استان به روز رسانی پروازها است و راه آهن هم نیز باید سرعت گیرد.

استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه دولت و نظام به مسئله راه آهن استان توجه ویژه ای دارد گفت: انتقال آب برای واحدهای صنعتی نیز در حال پیگیری است که امیدواریم به نتیجه برسد.

وی با اشاره به بلاتکلیفی پهنه‌های معدنی استان تاکید کرد: مواد معدنی باید برداشت و فرآوری شود تا دیگر شاهد خام فروشی در این حوزه نباشیم.

هاشمی عنوان کرد: سعی می کنم که در کمیسیون‌های دانشجویی شخصا حضور داشته باشم چون حفظ جایگاه دانشجو اهمیت دارد و باید دغدغه‌های این قشر را شنید.

وی ادامه داد: سرویس ایاب ذهاب و خدمات دهی به دانشجویان اهمیت داشته و به طور جدی این مسایل را پیگیری می‌کنیم.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه اعتبارات دانشگاه ملی است بیان کرد: تلاش خواهیم کرد سهم دانشگاه از این اعتبارات مطالبه گری شود تا بتوان به دغدغه‌ها پاسخ داد.

وی با تاکید بر تبدیل دانشگاه‌ها به مهارت آموزی افزود: دولت نمی‌تواند برای همه فارغ التحصیلان اشتغال ایجاد کند بلکه باید زمینه کارآفرینی را تسهیل کنیم.

هاشمی با اشاره به جایگاه دانشجو در حل مسائل استان ادامه داد: هر دانشگاه یک نماینده معرفی کند تا بتوان جلسات فصلی را برگزار و مسایل را به طور مرتب پیگیری کنیم.

وی تاکید کرد: تسهیلات تبصره ۱۸ فرصت طلایی برای شرکت‌های دانش بنیان است که باید سهم استان از این اعتبارات مشخص و جذب شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha