به گزارش خبرنگار ایرنا، حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی، روز دوشنبه در مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور دانشجویان و اساتید دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان، اظهار کرد: به عنوان یک ایرانی در روز دانشجو میشود به چند نکته افتخار کرد که اولین آن گرایش دینی و ارادات به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و دیگری نیز دانشمندان برجسته و بزرگی است که در رشتههای مختلف در طول تاریخ، افتخارآفرین بودهاند.
وی دیگر افتخار هر ایرانی را آداب و رسوم ایرانیها برشمرد و گفت: در هر مناسبتی، رسوم و آدابی وجود دارد که در مکتب ایرانی نهادینه شده و از آن جمله می شود به احترام به پدر و مادر و استاد اشاره کرد.
تاریخ ایران، قهرمانان و فتوحات گذشته دیگر افتخاری بود که نماینده ولی فقیه در کردستان به آن اشاره کرد و افزود: در سطح دنیا کشورهایی هستند که قدمت آنان بسیار کم ولی به آن افتخار می کنند در حالی که یکی از خلاهای کنونی این کشورمان این است که فراز و فرودهای ایران اسلامی که در طول تاریخ با غنای فرهنگی خود باعث متحول شدن افراد شده و در حمله مغولها می شود این تحولات را دید.
حجتالاسلام والمسلمین پورذهبی یادآور شد: هنرمندان ایران از افتخاراتی هستند که دین خود را به ایران و قدمت و تاریخ کشورشان را ادا کردهاند.
وی به ماندگاری ورزشکاران با اصالتی همچون جهان پهلوان تختی نیز اشاره کرد و افزود: ورزشکاران نیز از افتخاراتی هستند که به سبب اصالت خود در اذهان ماندگار شده اند.
پذیرش دانشجو با تضمین اشتغال
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان هم در این مراسم گفت: شهدای ۱۶ آذر، مسیر عدالتخواهی و ظلم ستیزی را با نثار خون هویدا کردند.
شاهین فکور افزود: ثبت این روز در روزشمار کشورمان از یک سو برای ماندگاری این روز و از سویی برای اعلان جایگاه اثربخش دانشجویان در مسیر عدالتخواهی است.
وی در ادامه با اشاره به هویت و اهداف دانشگاه جامع علمی، کاربردی گفت: هدف این دانشگاه پرورش نیروی ماهر، متخصص، کارآمد و کارآفرین است تا خلا آموزشهای مهارتی را در نظام آموزش عالی جبران کند.
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان یادآور شد: این دانشگاه در ۲ عرصه مقطعدار و دورههای کوتاهمدت، بر اساس نیازسنجی انجام گرفته اقدام به پرورش دانشجو می کند که در سه دهه از عمر خود فراز و فرودهایی داشته که هر چه به اساسنامه مهارتآموزی و مهارتآفرینی نزدیک شده به ماموریت خود نزدیک شده است.
فکور به فعالیت ۹ مرکز آموزشی در استان اشاره کرد و گفت: برنامه تحولی برای این مراکز با رویکرد آموزش متناسب با نیاز بازار و کمک به اشتغال، تدوین و ترسیم شده است.
وی ادامه داد: از سال گذشته تاکنون چهار هزار و ۵۰۰ رشته کدمحل در دانشگاه جامع علمی، کاربردی حذف شده که در مراکز علمی کاربردی کردستان نیز ۳۵۰ کدرشته محل حذف شده داشتیم چرا که بازار کار نداشت و تدوین رشته های جدید نیز حتما با نیازسنجی وظرفیتسنجی بازار کار و اشتغال خواهد بود.
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان تاکید کرد: در کمک به اشتغال هیچ رشته جدیدی از امسال اضافه نمی شود مگر تضمین شغلی داشته باشد.
فکور ادامه داد: هشت هزار و ۳۰۰ نفر با تضمین اشتغال در ۲ سال گذشته در مراکز استان پذیرش شدهاند .
وی با بیان اینکه در کردستان تنها یک مرکز جامع علمی، کاربردی تضمین اشتغال دارد، افزود: در بانه و مریوان در رایزنی برای ایجاد دو مرکز در جوار صنعت هستیم و از این پس تضمین شغل، رویکرد و گفتمان این دانشگاه است چرا که بر اساس طرح آماد( آموزش برای اشتغال دانش آموختگان) وزرات علوم موظف به استفاده از ظرفیت این دانشگاه برای تمامی دانشآموختگان دانشگاهی است که ۴۳ درصد بیکاران کشور را شامل میشوند.
نظر شما